MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | BIANCA DRĂGUŞANU se pregăteşte să rupă RINGUL DE DANS LA NUNTĂ! Nu o să-ţi vină să crezi ce va purta DUPĂ MIEZUL NOPŢII

Distribuie

Celebrul fotomodel a bătut magazinele în lung şi-n lat, în căutare de încălţăminte frumoasă, dar şi comodă, pentru mare eveniment de astăzi, însă, dezamăgită de ofertă, a apelat la colecţia personală.
Dacă pentru ceremonia religioasă soţia lui Victor Slav a ales nişte pantofi cu pietre semipreţioase, în valoare de 2.000 de euro şi vechi de patru ani, pe care i-a mai purtat, de altfel, şi în vacanţa din Dubai, din 2010, pe vremea când era iubita stelistului Adrian Cristea, ea şi-a mai pregătit alte două perechi de încălţări, taman bune de ţopăit în ele, pe ringul de dans.
Este vorba despre nişte cizme albe de mireasă, din piele, primite în dar de la patronii magazinului Mineli Boutique, dar şi, surpriză, despre nişte adidaşi cu toc ortopedic, moderni, cu câte o aripioară desenată lateral.

Şi-au amânat luna de miere

Nu de alta, dar după miezul nopţii, Bianca va renunţa la etichetă şi va adopta o ţinută mai sportivă, pentru a nu-şi forţa prea mult piciorul drept, care şi acum îi dă de furcă. Pentru că încă are dureri insuportabile, Victor a decis să amâne luna de miere până în decembrie, pentru a bate spitalele din străinătate, în căutarea unui specialist.
Stres, nu glumă!

«Am băut degeaba zece litri de ceai de sunătoare»

Bianca a avut emoţii atât de mari înainte de nuntă, încât de trei zile n-a mai reuşit să adormă, deşi a apelat la tot felul de metode: ”Am băut zilele astea cam 10 litri de ceai de sunătoare ca să adorm, dar în zadar. Nici cu lapte cald nu a mers. Mă tot gândesc să iasă totul bine, să fie lumea mulţumită şi să se distreze. Cred că o să încerc şi cu ceai de tei sau cu alte produse naturiste. Trec pe la un Plafar, ca să pot dormi măcar diseară câteva ore, căci mâine mă aşteaptă o zi frumoasă, însă foarte lungă”, ne-a declarat Bianca.

Bombă sau fumigenă: Va deveni mămică?

Cu doar două zile înainte de nunta ei, Bianca Drăguşanu a lansat o posibilă bombă. Invitată ieri în platoul emisiunii ”La Măruţă” (PRO TV), roşcata a dat de înţeles că este însărcinată. ”Eu aş paria că eşti însărcinată în câteva luni”, i-a spus Măruţă din senin Biancăi. Fără să clipească, aceasta i-a replicat scurt: ”Şi eu aş paria pe asta”. Apoi, dându-şi seama că a scăpat porumbelul, roşcata a început să se fâstâcească. Oricât a încercat Măruţă, Bianca nu a mai vrut să continue subiectul.

Comentarii