Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Refuză statutul de nevastă întreținută! Bianca lui Moga se pregătește să revină pe micul ecran și are ambiții mari
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Refuză statutul de nevastă întreținută! Bianca lui Moga se pregătește să revină pe micul ecran și are ambiții mari

Bianca Lăpuște a intrat în atenția presei în momentul în care s-a cuplat cu Marius Moga și i-a dăruit acestuia o fetiță. Pentru că mulți s-au grăbit să spună că toate proiectele ei de pe micul ecran s-au datorat relației cu Moga, Bianca este pregătită să demonstreze contrariul.

De Denisa Macovei,

bianca lapuste si marius moga

Cu puțin timp înainte de a deveni soția lui Moga și mămică, Bianca era în apogeul carierei, fiind angajată ca reporter special în cadrul știrilor PRO TV, dar și la o emisiune estivală de divertisment. Asta, dar și dorința ei de a se perfecționa au făcut-o să se gândească serios să revină cât mai repede pe sticlă. Bianca așteaptă ca fiica ei, Maria, să se facă puțin mai mare, pentru a o putea lăsa în grija unei bone, ca mai apoi să se întoarcă la muncă și să atatce o poziție mai înaltă în ierarhia postului pentru care prestează – cea de prezentator. Bianca ar fi făcut-o mai devreme, dar pentru că părinții ei locuiesc la Cluj, iar socrii la Alba Iulia și nu au cum să vină prea des să stea cu nepoțica lor.

marius moga cu bianca lapuste

Nu se grăbește să slăbească

Din dorința de a avea o alimentație cât mai sănătoasă și mai echilibrată, pentru a-și putea alăpta fiica, Bianca Lăpuște nu se gândește la diete minune sau la regimuri alimentare drastice, deși poartă încă multe kilograme în plus, rămase după sarcină. În vârstă de 22 ani, doamna Moga are grijă doar la ce mânâncă, de dragul bebelușului, dar nu face nimic în mod special pentru a reveni la silueta inițială. Bianca are încredere în faptul că este tânără și că asta o va ajuta să-și revină mult mai ușor. Susține că pentru ea este mai importantă fetița ei, decât să aibă acum un corp fără cusur.

 

Close
Închide
  Close