De Andreea Archip,

Știrista Antenei 1 a schimbat în primăvară prefixul și, în prag de 30 de ani, s-a gândit că e cazul să se apuce de sport la modul serios, nu doar când avea timp. Pentru a-și păstra formele de invidiat, vedeta are grijă să facă suficientă mișcare. Ca să nu mai amâne momentul, Anca Lungu și-a făcut un abonament la o sală din apropierea casei, unde s-a obișnuit să meargă în mod constant.

Anca Lungu a fost atrasă de yoga

“M-am regăsit în yoga, am încercat mai multe tipuri de clase, pentru că în fiecare dimineața la sala unde merg eu se țin tot felul de ore. Cu yoga m-am identificat, mă simt foarte bine, îmi place foarte mult. Nu am lipsit de la nicio oră”, ne-a spus entiziasmată vedeta Antenei 1.

Anca_Lungu

Pe lângă un trup armonios și exerciții corecte de respirație, prezentatoarea Observatorului de Weekend a observat și alte schimbări în urma acestui tip de antrenament.

“Am simțit că sunt mult mai liniștită, mult mai calmă, deși eram o persoană destul de liniștită și înainte. Nu știu, pur și simplu îmi dă energie, am o stare de bine. Merg de două ori pe săptămână la sală, însă acum încet încet învăț să fac și acasă yoga. Poți practica foarte simplu acasă exercițiile pe o salteluță”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Lungu.

Citește și: EXCLUSIV/ Anca Lungu a închiriat o sală de cinema pentru a-i declara iubirea lui Ștefan Lungu. Amor pe ecran mare!

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste