Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. "Am lăsat pe drum prieteni, mult din timpul pe care ar fi trebuit să-l ofer soțului meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. "Am lăsat pe drum prieteni, mult din timpul pe care ar fi trebuit să-l ofer soțului meu"

EXCLUSIV | Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. „Am lăsat pe drum prieteni, mult din timpul pe care ar fi trebuit să-l ofer soțului meu”

Iuliana Tudor a mărturisit, în exclusivitate pentru Libertatea, ce sacrificii a făcut de dragul carierei sale, una impresionantă de altfel, vedeta fiind cea care a prezentat una dintre cele mai de succes emisiuni de la Televiziunea Națională, "O dată-n viață".

De Dana Aramă,

Prezentă într-un live în redacția Libertatea, prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, care a dezvăluit cum a ajuns în televiziune cu ani în urmă, a vorbit cu sinceritate despre viața și cariera sa.

„Am făcut sacrificii foarte multe pentru carieră. Cred că asta ar răspunde orice om care iubește tare-tare ce face și care a vrut să știe cam tot despre ce face. Mi-am sacrificat și am lăsat pe drum prieteni, mult din timpul pe care ar fi trebuit să-l ofer soțului meu. Mult din clipele pe care ar fi trebuit, poate, să le ofer părinților mei. Și aș spune acum, la vârsta aceasta, mult din timpul pe care ar fi trebuit să mi-l acord mie.

Am anulat zona aceasta a spațiului personal și am ales să mă dedic total Televiziunii Române, proiectelor de acolo și meseriei în întregul său. Mi-am dorit să știu meseriile  tututor colegilor mei, de la cameramani, la oamenii care pun luminile, de la sunetiști până la felul în care se construiește un decor. Am avut această curiozitate și toate lucrurile acestea mă ajută ca producător acum….

În ceea ce privește perfecționismul nu există limite. Totul e să am și cu cine. Îmi place să controlez totul. Și când spun totul mă refer la detaliile care fac diferența. Degeaba ai o rețetă de emisiune bună, degeaba ai o echipă bună, dacă ai scăpat din vedere un element care se vede pe ecran. Acel element este cartea de vizită a întregului. Dacă întregul nu este cum trebuie, atunci părerea este formată. Pornind de la acel mic detaliu”, ne-a declarat vedeta de televiziune.

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!
Recomandări

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Despre oferta pe care a primit-o de la Pro TV la un moment dat, dar pe care a refuzat-o, Iuliana Tudor, care ne-a mărturisit recent și ce a făcut o dată-n viață, a comentat:

„Vreau să spun acum că poate n-a fost bine că am spus lucrurile astea. Pentru mine este, indiscutabil, este onorant faptul că orice televiziune din România se gândește că mă poate avea în echipa sa. Este onorant pentru că spune multe despre ceea ce faci… Este foarte important proiectul, este foarte importantă ideea.

Și pentru orice cred că e important să simți că ești omul potrivit pentru ideea aceea. Degeaba m-aș duce să fac ceva unde să nu mă simt în largul meu, unde să nu știu că pot să fac asta. Și cred că sunt în momentul în care știu cam ce pot și unde nu pot. Mă privesc cu obiectivitate și să știu unde nu sunt foarte potrivită. Și atunci e foarte simplu de ales. Nu știu ce emisiune nu aș face niciodată. Trebuie să am în față proiectul și atunci pot spune sunt omul potrivit sau simt că nu sunt omul potrivit pentru asta”.


Citește și: VIDEO&FOTO REPORTAJ| Gardul unei grădinițe din Ploiești care atrage toate privirile: ”Nu ai nevoie de bani mulți să faci ceva frumos”


 

Close
Închide
  Close