Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Claudia Pătrășcanu a renunțat la maternitate. Și-a resuscitat cariera profesională
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Claudia Pătrășcanu a renunțat la maternitate. Și-a resuscitat cariera profesională

EXCLUSIV/ Claudia Pătrășcanu a renunțat la maternitate. Și-a resuscitat cariera profesională

După o perioadă, timp în care s-a dedicat familiei, Claudia Pătrășcanu a reușit să-și resusciteze cariera profesională. Cântăreața a dat lovitura cu cea mai recentă melodie și a încercat să profite la maximum de această șansă. După cea de-a doua naștere, Claudia Pătrășcanu a renunțat imediat la maternitate.

De Denisa Macovei,

Pe când era însărcinată cu Nicholas, Claudia a înregistrat și a filmat un videoclip la piesa „Povestea noastră”, melodie cu care a dat imediat lovitura pe piața muzicală din România. Cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și a profitat de această resuscitare a carierei. Artista nu a mai așteptat, așa cum s-a întâmplat cu primul ei fiu, cu care a stat acasă ca mezinul să mai crească, ci s-a întors la muncă.


Un nou scandal monstru din cauza lui Cristian Pomohaci. Ce s-a mai aflat despre preotul acuzat de corupere de minori


De ceva vreme, Claudia Pătrășcanu merge prin toate orașele din țară, acolo unde este invitată să cânte pe la nunți. Cea mai recentă piesă se numără printre preferatele mirilor în materie de valsul de deschidere a petrecerii, iar Pătrășcanu merge să le-o cânte personal.

Claudia Pătrășcanu a renunțat la maternitate după nici șase luni

În cazul lui Gabriel jr.,  Claudia a preferat să se ocupe îndeaproape de creșterea lui și a ales să pună cariera pe locul secund. Lucru care nu s-a repetat în ceea ce-l privește pe Nicholas. Sprijinită de soțul ei, Gabi Bădălău, cântăreața s-a întors la prima ei pasiune: muzica. Bădălău nu s-a împotrivit nicio clipă și nu a avut nimic de comentat că bruneta îi lasă pe micuți în grija bunicilor și a bonei.


EXCLUSIV/ A intrat în belea pentru ea! Cine e femeia pentru care ex-ginerele lui Băsescu a ajuns să fie amenințat cu pistolul


 

Close
Închide
  Close