De Denisa Macovei,

claudiu patrascu

Când a venit criza financiară, Claudiu Pătrașcu a început să-și vândă ceasurile cumpărate în perioada în care credea că banii sunt doar niște hârtii și nu se vor termina niciodată. Cunoscându-l pe Claudiu, clienții au fost conștienți că nu sunt replici ieftine și au lichidat imediat stocul. Chiar dacă vânzările au fost bune, banii nu au fost însă suficienți pentru ca Pătrașcu să revină în forță și să țină pasul cu ceilalți băieți de bani gata din București.

Conștient că nu mai are de unde să primească bani, fostul „crai de Dorobanți” a început să dezvolte o adevărată afacere cu ceasuri și telefoane de lux. Așa că, zilnic, Pătrașcu postează diverse modele cu ceasuri de catalog, dar și alte accesorii, a căror prețuri pornesc de la câteva mii de euro și ajung chiar la zeci de mii de euro.

claudiu patrascu ceasuri

Claudiu Pătrașcu a încercat să fie și DJ

Înainte să-i vină ideea de a-și vinde propriile bijuterii, Claudiu s-a văzut nevoit să se angajeze pentru a se întreține. O perioadă a lucrat ca Dj în clubul unui prieten, însă acest job nu a reușit să-l readucă pe linia de plutire, iar banii din muzică nu-i ofereau viața socială de acum câțiva ani.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres