Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cum a ajuns Alex Velea să fie ”actor” în clipul Antoniei. Gelozie la pătrat!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Cum a ajuns Alex Velea să fie ”actor” în clipul Antoniei. Gelozie la pătrat!

Artista a filmat scenele de dragoste din ultimul său videoclip alături de iubitul său. Cum a ajuns Alex Velea să fie ”actor” în clipul Antoniei? Ei bine, acesta s-a opus ca bruneta să aibă alt partener, iar artista a vrut să joace scena sărutului doar cu el.

De Ana Maria Păsat,

Deși au deja vechime, ca și cuplu, în showbizul autohton, Antonia și Alex Velea își trăiesc idila cu mare intensitate. Ei nu se satură nici o clipă unul de altul și au ajuns chiar ca și profesional să-și împărtășească dragostea.

 

Mai precis, cei doi s-au filmat în scene ”fierbinți” în ultimul videoclip al artistei, ”Iubirea mea”. Cum a ajuns Alex Velea să fie ”actor” pentru mama copiilor săi? Ei bine, fiind vorba despre o piesă de dragoste, cu un titlu sugestiv, acesta nici nu a vrut să audă ca logodnica sa să joace scenele sărtului și altele, alături de un alt partener.

Mai mult, nici Antonia nu a fost de acord ca un alt bărbat să aibă parte de atingerile sale, nici măcar de dragul artei. În plus, ambii au pornit de la premisa că nimeni în afara lor, ca și cuplu, nu ar fi putut interpreta mai bine respectivele secvențe. Colaborarea dintre cei doi se va întinde însă și pe viitor. Asta pentru că, cel puțin în acest moment, nici unul nu concepe apropieri ”fierbinți” cu o altă persoană, semn că dragostea se face ”în maxim doi”.


Culmea plagiatului. Un celebru europarlamentar român a scris un roman de dragoste cu pasaje de pe Wikipedia


Și relaxați, și… intimi

Filmările ultimului videoclip al Antoniei au avut loc pe litoralul românesc.

„Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul din videoclipurile mele. M-am simțit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă și intimă”, a spus Antonia. 

Atât Antonia, cât și Alex Velea au fost implicați și în show-ul de televiziune „Uite cine dansează”. Ce-i drept, fiecare a avut alt partener, pentru că altfel nici nu se putea, dar participarea amândurora în cadrul aceluiași proiect i-a ținut aproape și de această dată.


Lovitura primită de Boureanu. Anunțul de ultimă oră al procurorilor. Este acuzată și iubita lui!

 

Close
Închide
  Close