De Florian Gheorghe,

Prezentatoarea televiziunii publice, care a reușit să ”ardă” aproape 15 kilograme, a strălucit la petrecerea dată de solistul trupei Blue Sound Chicago, Dan Măciucă, de ziua sa de naștere și care, acaparat și copleșit de prezenta actriței, a continuat discuția cu acesta în poziția îndrăgostitului Romeo, dovadă instantaneul alăturat.

Actriței Nuami Dinescu îi cad bărbații la picioare, la modul propriu!

Nuami, care se chinuie de ani buni să scape de titulatura ”Tanța”, notorietate pe care a câștigat-o în perioada când apărea în emisiunea lui Teo Trandafir, la Pro TV între 2001-2007 (ba chiar a scris o savuroasă carte biografică al cărei titlu este ”Eu nu sunt Tanța”),  s-a bucurat de recitalul ad-hoc dat de Vali Crăciunescu, chitaristul Radu Miculița, legendarul tobar al trupei Compact Leluț ”Megastar” Vasilescu, Adrian Kiseleff, Dan Dinu, organizatorul de evenimente Niki Constantinescu și soția acestuia, Florina, alături de care actrița prezintă emisiunea ”Se zice că..” (TVR2).

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universitatii Hyperion și este o prezentă continuă pe scena de teatru. A fost Ortansa din „Prostii sub clar de lună“ de Theodor Mazilu, Katarina din „Îmblânzirea scorpiei“ de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasa” a lui I.L. Caragiale, dar si protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru.

CITESTE SI:VIDEO/ Tristețile Andreei Marin. Sfântul Nicolae a devenit o sărbătoare extrem de grea pentru ea

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci