De Florian Gheorghe,

Solista este hotărâtă să rezilieze contractul cu Nedelcu şi, mai mult, a recrutat o parte din echipa de agenţi a impresarului.
Artista basarabeancă nu doreşte să comenteze deocamdată ruptura de cel căruia i-a acordat un mare credit şi l-a încurajat să-şi facă o carieră profesională folosindu-se de numele ei, însă a ţinut să trâmbiţeze prin comunicate în toată zona agenţilor de concerte că, pe viitor, va putea fi contractată pentru evenimente concertistice printr-o nouă echipă.
Potrivit zvonurilor din piaţă, se pare că Anna s-ar fi declarat nemulţumită de munca echipei lui Nedelcu, acuzând că agenţii caută să o promoveze prin ea pe iubita impresarului, Andra (Like Chocolate).
Mai mult, se spune că Nedelcu ar fi obişnuit să stabilească locurile exotice unde filma videoclipurile Annei Lesko în funcţie de vacanţele şi poftele lui şi ale iubitei sale: Thailanda, Cuba, Zanzibar.

I-a fost şofer ani buni

Prietenia Annei Lesko cu Florin Nedecu a început pe când acesta, angajat la firma de impresariat deţinută de Niki Constantinescu şi Radu Groza, Music Management, a fost delegat să-i fie şofer artistei.
Pe fondul deprecierii relaţiei solistei cu fostul ei impresar, Radu Groza, Florin Nedecu a profitat de relaţiile profesionale ale şefilor săi şi şi-a făcut propria firmă, primul artist semnat fiind chiar Anna Lesko, care şi-a obţinut libertatea contractuală cu scandal.
Cunoscută pentru hotărârea sa, Anna Lesko nu s-a lăsat până când nu l-a adus pe Radu Groza, fostui ei protector, la sapă de lemn pentru recuperarea unor sume pe care susţinea că i le datorează. Nu e exclus ca aceasta să fie şi soarta lui Nedelcu.

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații