Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Detalii inedite ale nunții Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău! De ce tradiții nici nu vrea să audă artista
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Detalii inedite ale nunții Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău! De ce tradiții nici nu vrea să audă artista

EXCLUSIV / Detalii inedite ale nunții Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău! De ce tradiții nici nu vrea să audă artista

După ce anul trecut, de ziua îndrăgostiților, au devenit oficial soț și soție, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor ajunge la finalul acestei luni și în fața altarului.

De Andreea Archip,

Rochia de mireasă este gata, iar cântăreața este încântată de rezultat, susține că arată axact așa cum și-a imaginat-o. A definitivat meniul, programul artistic și este posibil ca mireasa să își surprindă invitații. “Nu știu dacă voi cânta…nu țin cont de acele vorbe din popor conform cărora îți aduce ghinion dacă vei cânta la propria nuntă. Voi face exact ce voi simți”, a declarat, pentru Libertatea, Claudia Pătrășcanu. În ceea ce privește tradițiile la nuntă, vedeta a tăiat de pe listă anumite obiceiuri. “Nu, este pierdere de timp cu furatul miresei. Dacă Gabi va vrea să arunce jarteaua prietenilor singuri, probabil o voi da, dar nu vizibil…mi se pare un moment mult prea sexy, care m-ar face să mor de rușine”, ne-a spus artista.

CLAUDIA PATRASCANU_GABI BADALAU

Lună de miere în trei

Bruneta s-a ocupat în detaliu de organizarea nunții, dar și de voiajul de după. A ales ca destinație Turcia, principalul criteriu fiind că ea și Gabi vor face călătoria alături de fiul lor. “Luna de miere o vom face în trei. Vrem să-l implicăm de data asta și pe Gabriel, pentru că a crescut. Plecam o săptămână în Turcia… este aproape și nu zburăm mult cu avionul”, ne-a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Foto: Facebook

Citește și: EXCLUSIV | Vrea nuntă cu sărmăluțe și fără trandafiri cu țepi! Sexxy Claudia va fi mireasa-prințesă

Close
Închide
  Close