Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Vrea nuntă cu sărmăluțe și fără trandafiri cu țepi! Sexxy Claudia va fi mireasa-prințesă
Ştiri Libertatea > Ştiri > EXCLUSIV | Vrea nuntă cu sărmăluțe și fără trandafiri cu țepi! Sexxy Claudia va fi mireasa-prințesă

EXCLUSIV | Vrea nuntă cu sărmăluțe și fără trandafiri cu țepi! Sexxy Claudia va fi mireasa-prințesă

Claudia Pătrășcanu a intrat febra pregătirilor pentru nunta ei cu Gabi Bădălău. Cununați civil de un an și părinți ai unui băiețel născut în decembrie 2014, Claudia și Gabi își doresc o nuntă cu flori de liliac și cireș, dar și cu sarmale și manele.

De Luana Mare,

Sexxy Claudia s-a decis: vrea să fie mireasa prințesă cu o rochie amplă și decoltată.

„Mereu m-am visat mireasă în rochie de prințesă și cred că asta voi alege. Încă nu mi-am făcut rochia, va rămâne pe săptămâna viitoare. Gabi este prea ocupat cu afacerile și va lăsa ținuta pentru ultima sută de metri”, a declarat Claudia pentru Libertatea.

Cântăreața nu vrea trandafiri la nunta ei, existând superstiția că aceste flori aduc ghinion mirilor deoarece au spini.

„N-am vrut nici trandafiri și nici bujori. Am ales buchete albe din liliac, flori de cireș și alte flori de sezon. Au fost comandate deja și sunt încântată de mostrele pe care le-am văzut”, a mai dezvăluit solista.

Invitații se vor distra pe muzică populară, ușoară, latino și pe manele, iar pe scenă vor urca Steliana Sima și Vali Vijelie, dar și mulți alți artiști.

Meniul de la nunta Claudiei Pătrășcanu va fi unul mixt

„Am ales un aperitiv sofisticat, dar nu vom renunța la sărmăluțe și vin roșu”, a mai spus viitoarea mireasă care pregătește și o surpriză  muzicală cu ea pe scenă.

Close
Închide
  Close