MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Dublă aniversare pentru Pepe și Raluca! Soția artistului va avea parte numai de surprize

Distribuie

Dublă aniversare pentru Pepe și Raluca! Soția artistului își va sărbători ziua de naștere, dar și șase ani de la cununia civilă. În fiecare an, artistul și apropiații familiei i-au făcut Ralucăi surprize plăcute.

Zi importantă miercuri, pentru Raluca și Pepe.

Soția artistului își aniversează ziua de naștere și totodată șase ani de la cununia lor civilă! În fiecare an, Ralu a fost luată prin surprindere de soțul său, de familie și apropiați, care au ținut să-i fie alături.

Și, de fiecare dată, s-a lăsat cu o super petrecere. Pentru a nu-i strica surpriza, Pepe ține totul secret și a evitat să vorbească despre ce urmează să-i pregătească soției sale, care i-a dăruit două fete superbe, pe Maria și pe Rosa. Cum aceasta își petrece fiecare zi a săptămânii, mai puțin week-end-ul, la grădinița lor, pe care o conduce și care poartă numele celor două fiice ale lor, Raluca va fi sărbătorită mai întți în vila în care a copilărit. Vilă pe care Pepe a cumpărat-o de la socrul său. Și care acum e plină de copilași și de jucării, și dotată cu săli de clasă, locuri de joacă și cu multe alte facilități oferite micuților. Tot la grădiniță a fost sărbătorită, la începutul lunii aprilie, și Rosa. Mezina familiei a avut un tort superb, savurat de micuți.

Party organizată ad-hoc

În urmă cu un an, Pepe a reușit performanța de a-i organiza soției sale o petrecere surpriză în doar câteva ore. Timp în care s-a ocupat de tot, de la mâncare, până la tort, plus de invitații pe care i-a chemat. Toți cei prezenți s-au distrat pe cinste și au respectat tematica aleasă de artist, respectiv un chef cu ținute țigănești. Petrecerea a avut loc chiar în localul care îi aparține acestuia. Tot de ziua Ralucăi, în urmă cu câțiva ani, Pepe i-a luat cadou o superbă limuzină.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. ”Tu nu ai murit! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții”

Citește mai multe despre Aniversare și gradinita pe Libertatea.

Comentarii