Vedeta și soțul ei își dedică tot timpul liber celor doi moștenitori – un băiețel de 5 ani și o fetiță în vârstă de două lui și jumătate – iar atunci când sunt plecați la concerte și evenimente, au ajutoare de nădejde.

“Mă ajută și mama, și soacra, însă o avem pe doamna Ana, care ne-a crescut pe mine, pe sora și pe fratele meu. Atunci când mama avea treabă, ne lăsa cu doamna Ana. Noi îi spunem “cumătra” și ne mai ajută când avem nevoie să mergem la concerte, când suntem la evenimente. Ne ajută foarte mult, are grijă și o iubește, noi de aceea ne-am dorit-o pe doamna Ana. Este un om care iubește extraordinar de mult copiii. M-am gândit la ea, pentru că îmi aduc aminte cu plăcere zilele în care eram cu ea. Ne citea povești, se punea la mintea noastră, nu s-a schimbat mai deloc de atunci. Cu Nicholas m-a ajutat soacra mea, dar pentru că deja îl are pe el în grijă – îl ducem în weekenduri la ea când avem concerte – ar fi fost prea mult să aibă 2 copii pe cap. Nici nu avem cuvinte de mulțumire. Când ai o bunică care își dedică timpul nepoțelului, este mai mult decât perfect”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Gheorghe.

Botez cu peste 200 de invitați

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, vor să își creștineze fetița luna viitoare, când vor da și prima petrecere în cinstea micuței Nicole, pe care până atunci o alintă Bebelinda. Vedeta recunoaște însă că nu stă tocmai bine cu pregătirile. “Am fost foarte ocupați, avem foarte multe evenimente, concerte. În timpul săptămânii suntem cu copiii care trebuie îngrijiți și să le dedicăm tot timpul. Printre picături, măcar cât de cât ne-am gândit la o locație, am vorbit cu nașii, dar încă nu am stabilit așa toate lucrurile concrete. Botezul va fi în octombrie”, ne-a spus ea. Cum tatăl Elenei este preot, acesta se va ocupa de creștinarea fetiței. Apoi va urma cheful, la care se anunță un număr impresionant de invitați.

“O să fie o petrecere destul de mărișoară, pentru că avem foarte mulți prieteni și familia foarte mare. O să depășim 100 de persoane, cred că și 200 o să depășim . Încă facem liste, urmează să trimitem invitațiile”, a precizat Elena Gheorghe.

Foto: Facebook


O româncă va deveni prima doamnă a Cataloniei, dacă provincia își va câștiga independența! Cum arată vasluianca Marcela Topor, soția președintelui Cataloniei


 

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă