Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Experiențele care au traumatizat-o pe Adela Popescu: “Plecam cu fața roșie și burdușită de bube!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Experiențele care au traumatizat-o pe Adela Popescu: “Plecam cu fața roșie și burdușită de bube!”

EXCLUSIV/Experiențele care au traumatizat-o pe Adela Popescu: “Plecam cu fața roșie și burdușită de bube!”

Adela Popescu a acordat dintotdeauna o atenție specială îngrijirii tenului. Pe lângă ritualul zilnic de acasă, vedeta obișnuia să meargă și la cosmetică, însă vizitele acolo se încheiau tragic pentru... fața ei.

Vedeta Pro TV își amintește de perioadele în care a trăit experințe de-a dreptul traumatizante în încercarea ei de a obține un ten impecabil. Cum în trecut tehnologia nu era avansată, iar cosmeticienele nu era prea pricepute, Adela Popescu a simțit pe propria piele efectul unor astfel de tratamente. Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV a răsuflat ușurată când a văzut diferența dintre ce i se întâmplase ei cu ani în urmă și rezultatele obținute în prezent la salon.

“Nu merg foarte des, dar în ultimul timp am mers mai des decât de obicei. Au și apărut tot felul de tratamente din astea foarte plăcute, de hidratare puternică, nu știu exact cum se numesc, dar cumva aparatele fac mai mult decât mâna omului și nu lasă semne. Știu că am fost de multe ori ciopârțită de cosmeticiene, care nu știau să facă treaba și plecam de la ele cu fața roșie și burdușită de bube, știi că strângeau tare. Ori acum aparatele astea sunt foarte blânde și sunt mulțumită. Fac tratamente de hidratare de cele mai multe ori și de curățare”, a declarat, pentru Libertatea, Adela Popescu.

Face mișcare cu copilul

Prezentatoarea TV a afișat dintotdeauna o siluetă impecabilă. Din păcate, soția lui Radu Vâlcan nu mai reușește să meargă la sală ca pe vremuri. A testat un tratament corporal, însă nu e adepta acestor tehnici. În schimb, are noroc cu fiul ei, Alexandru, datorită căruia reușește să se mențină în formă, întrucât piticul nu stă locului o clipă.

“Mi se pare că a funcționat tratamentul, dar cred că totuși când vine vorba de corp, fără transpirație efectele sunt minime. Sunt vizibile dar minime. Părinții mei amândoi sunt slabi și cred că foarte mult contează și moștenirea genetică. Și copilul e la vârsta la care nu te lasă să stai jos deloc. Merg foarte mult pe jos, îl plimb pe Alexandru  și chiar facem ture multe și se se pare că deocamdată e ok”, ne-a mărturisit Adela Popescu.

Foto: Facebook

Citeste si: Adela Popescu, întâlnire de gradul zero cu fostul iubit, Dan Bordeianu. Ce și-au spus cei doi după ani de la despărțire

 

Close
Închide
  Close