MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV! Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Mica, o să mă gândesc mereu la tine!»

Distribuie

Actriţa Michaela Niculescu, sau Mica, aşa cum a rămas ea în inimile românilor, datorită personajului pe care l-a interpretat în emisiunea pentru copii “Abracadabra” (PRO TV), a iubit mult şi cu patos, însă doar prietenii ei de suflet i-au cunoscut poveştile de dragoste. În urmă cu 5 ani, ea s-a îndrăgostit de F.B., un profesor francez foarte şarmant, care, ieri, ne-a povestit, în exclusivitate, despre relaţia lor aproape nepământeană.
Nici acum nu ştie de ce a fost părăsit
“Eu şi Mica ne-am logodit în august 2008, la Barcelona. Am fost foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. Era plină de viaţă. În câteva luni am vizitat atâtea ţări - Cipru, România, Franţa, Spania. Cânta atât de bine! Când am fost la karaoke, la Barcelona sau la Nicosia, a avut un succes nebun, oamenii s-au oprit din mâncat şi băut ca să o aplaude, iar patronii ne-au oferit băutură şi cazare”, ne-a dezvăluit francezul F.B.
Mica era atât de fericită, încât şi-a adus logodnicul în ţară, pentru a-l prezenta familiei: “I-am cunoscut şi părinţii. Tatăl Michaelei a fost şoferul nostru în drum spre Sinaia şi spre Braşov, iar mama ei, foarte drăguţă, de altfel, era translatorul nostru. Nu cred că Mica era bolnavă, atunci când noi am fost împreună, nu am observat nimic ciudat. Din contră, putea să se distreze 24 de ore din 24, fără să doarmă. Sunt atât de trist pentru ea”, ne-a mai dezvăluit bărbatul.
Despărţirea lor avea să vină un an mai târziu, iar F.B. nu realizează nici acum de ce Michaela a decis atunci să pună punct relaţiei: “Din nefericire, ea a decis să ne despărţim în martie 2009. Nu am aflat nici până astăzi adevăratul motiv. Ea zicea că are prea mult de muncă şi că locuim prea departe unul de altul, că spiritual e prea complicat. Dar am rămas apoi buni prieteni, comunicam prin mesaje mai mult. Va fi mereu în inima mea. Un înger s-a dus şi a urcat la cer. Ca fost iubit, iar apoi prieten fidel, regret că nu am fost lângă ea în ultimul an. Mica, o să mă gândesc mereu la tine!”, a încheiat fostul iubit al “Prinţesei” de la “Abracadabra”.

«M-am căsătorit cu boala însăşi»

Michaela parcă şi-a presimţit moartea, aşa că, din luna ianuarie a acestui an, când a aflat că suferă de ciroză hepatică, ea a decis să-şi ducă singură crucea: ”Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”, a postat ea atunci un mesaj sfâşietor, pe contul de Facebook.
Mulţi cred că vedeta nu s-ar fi îmbolnăvit atât de grav dacă ar fi dus o viaţă mai liniştită. Dar ea a muncit mult, a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi la Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT.

Era prinţesa din «Abracadabra»

Mica a devenit cunoscută în 1991, când a intrat în ”Abracadabra”, emisiunea condusă de ”Magicianul” Marian Râlea la TVR 1. Din 1996 până în 2001, simpatica fetiţă a putut fi urmărită în rolul prinţesei la PRO TV, unde s-a mutat producţia pentru copii. La 20 de ani, a renunţat la cariera de televiziune şi s-a axat pe studii. Cunoscuţii au declarat că Mica a fost un geniu: pe lângă faptul că a fost doctor în engleză, istorie, filozofie şi literatură, specialist IT, redactor şi producător de carte şi lector universitar, ea cânta în cluburi şi făcea karaoke.
Citiţi în ziarul de luni un interviu în exclusivitate cu iubitul Micăi, în care acesta dezvăluie cum a aflat că a murit fosta lui logodnică

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii