De Denisa Macovei,

Laura Dincă abia aștepta vara pentru a merge la Mamaia sau prin vacanțe, însă planurile i-au fost date peste cap în urmă cu o lună, când Cristi Boureanu s-a luat la bătaie cu un polițist. De atunci, tânăra trăiește un adevărat coșmar.

Deși era mai simplu pentru ea să meargă la Constanța, acolo unde locuiesc părinții ei, pentru a se putea liniști, Laura a preferat să rămână în Capitală și să fie la curent cu mersul anchetei lui Boureanu. Tânăra le-a povestit prietenelor că este trup și suflet alături de Cristi, însă nu mai face față presiunilor.


Ce-a pățit ANDRA aseară pe scena din Sibiu. Artista l-a sunat imediat pe soțul ei


Dat fiind faptul că scandalul omului de afaceri a ținut săptămâni întregi prima pagină a ziarelor, iar buletinele de știri au relatat încontinuu filmul evenimentelor, toată lumea a sunat-o pe Laura pentru a primi mai multe detalii legate de caz. Așa se face că, de o lună, blonda primește zilnic zeci de telefoane sau mesaje în care este întrebată cum se descurcă Boureanu în arest, care mai este starea lui de sănătate și când va ieși din arest.

Iubita lui Cristian Boureanu a fost martoră la scena de bătaie

Chiar dacă uneori și-ar dori să dea informații legate de starea mentală a iubitului ei, avocații i-au interzis Laurei să ofere vreun detaliu, ba mai mult, i-au cerut în mod expres să nu mai stea de vorbă cu reprezentanți ai presei sau cu persoane din afara familiei. Supusă, Dincă abia dacă mai iese din casă, iar atunci când o face, preferă doar compania prietenilor apropiați care i-au înțeles situația și care evită să-i mai ceară să povestească ce s-a întâmplat, de fapt, în dimineața de 9 iunie.


Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, în sânii goi şi în braţele altui bărbat