De Petre Dobrescu,

iuliana luciu

”Vreau să joc în filme și am nevoie de timp să merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate și filme străine, de ce nu? Oricum, îmi este dor să joc în filme, e o muncă pe care o fac cu pasiune. Cât am fost asistentă am învățat foarte multe lucruri și sunt recunoscătoare pentru asta. Voi pleca în SUA pentru niște castinguri. Vreau să mă dedic trup și suflet actoriei pentru că asta știu cel mai bine să fac. Am nevoie pentru mai mult timp pentru mine”, declara Iuliana Luciu imediat ce și-a dat demisia din postul de asistentă TV.

Ei bine, sora Nicoletei a ajuns imediat peste Ocean așa cum și-a dorit, dar momentan joacă în propriul film, protagonistă fiind în cluburile de noapte din America. Acolo unde se distrează nu singură, ci însoțită de o bună prietenă braziliancă. Până să devină actriță cu renume în Statele Unite și să dea lovitura la vreun casting, Iuliana trăiește visul american la cote înalte, asta și pentru că cineva, acolo, în țara ei ”a iubit-o” așa de mult, încât s-o trimită peste hotare cu o sumă frumușică în cont, din care să tot cheltuiască. Cel puțin așa vorbesc apropiații ei.

”Protejata” lui Ioan Neculaie

0-294306-ioanneculaie_c17.jpg

Decizia Iulianei Luciu de a-și lua zborul peste hotare a venit la scurt timp după ce s-a vehiculat că ar avea o idilă cu miliardarul brașovean Ioan Neculaie, relație pe care sora Nicoletei nu a confirmat-o, dar nici nu a infirmat-o. Așa că zvonurile că el ar fi ”sponsorul” distracțiilor Iulianei ar putea avea un sâmbure de adevăr. Afaceristul are probleme cu legea, fiind cercetat în mai multe dosare.

 

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile