Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Luptătorul Sebastian Cozmîncă și-a luat o lună vacanță să se antreneze pentru gala K1. A plecat în Thailanda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Luptătorul Sebastian Cozmîncă și-a luat o lună vacanță să se antreneze pentru gala K1. A plecat în Thailanda

La finele lunii februarie va avea loc încă o gală Colosseum , gală la care luptătorul Sebastian Cozmîncă promite să facă un meci frumos . Pentru acest concurs, sportivul s-a dus tocmai până în Thailanda pentru a se antrena.

De Denisa Macovei,

Deși majoritatea antrenamentelor se fac în sală, Sebastian a ales ca pentru gala de la Galați să se antreneze în Asia. Tânărul și-a dorit să se detașeze complet de toată nebunia din România, să nu fie distras de la rutina lui zilnică și mai ales să poată să se antreneze în voie de dimineață până seara. Rupt oarecum de viața cotidiană, Sebastian s-a antrenat încontinuu în Thailanda. Întors recent în România, sportivul nu s-a lăsat pe tânjeală și, până aproape de ziua meciului, continuă să se antreneze alături de antrenorul său, Constantin Mihai.

Luptătorul Sebastian Cozmîncă s-a făcut remarcat drept urmașul lui Moroșanu

Sebastian Cozmîncă s-a făcut remarcat ca un luptător care a dat knockout-uri impresionante, ulimele meciuri câștigându-le chiar prin KO din prima repriză. Tânărul, a căruit viitor pare promițător, l-a înlocuit în urmă cu aproape doi ani pe Cătălin Moroșanu la gala Superkombat de la Mamaia. Chiar dacă meciul a fost anunțat din scurt și nu a avut timp de o pregătire îndelungată, Cozmîncă a fost atât de aproape de a produce o mare supriză, însă în cele din urmă a fost învins de turcul Murat Aygun. După meciul din 2016, tânărul s-a ambiționat și de la înfrângerea cu Murat niciun alt adversar nu a mai reușit să-l învingă.

CITEȘTE ȘI:

Video EXCLUSIV/Marina Almășan călătorește, dar nu risipește banii. Scrie despre toate locurile pe care le vede

Close
Închide
  Close