De Denisa Macovei,

Cât timp a fost prezentă pe micul ecran, ba chiar și o lungă perioadă după ce s-a retras de la TV, au circulat zvonuri că Mihaela Tatu s-ar fi cuplat cu un bărbat sau cu altul. De fiecare dată, Mihaela s-a grăbit să demonteze zvonurile. Susține că aproape 25 de ani nu a avut nicio relație în adevăratul sens al cuvântului.

În afară de fiica ei, Ioana, nimeni – sau aproape nimeni – nu a crezut acest lucru. De fapt, Ioana a fost motivul pentru care Mihaela Tatu a renunțat să se mai apropie de vreun bărbat și să dea o șansă vieții sale amoroase. Fosta vedetă Tv a făcut aceste sacrificii pentru că nu și-a dorit niciodată ca fiica ei să cunoască și să crească altături de un alt bărbat în afara tatălui ei. Mihaela le-a povestit apropiaților că Ioana era mică atunci când ea a divorțat de fostul soț și că și-a dorit să fie un exemplu demn de urmat de fiica ei. Chiar dacă declară că a avut momente când i-a fost greu să fie singură și că și-ar fi dorit un sprijin din partea unei prezențe masculine, Tatu susține acum că a meritat tot efortul despus în toți acești ani.

Mihaela Tatu și-a făcut iubit abia după ce fiica ei a plecat de acasă

În momentul în care Ioana a ales să plece de acasă și să se stabilească în Germania, Mihaela și-a reanalizat propria viață. Rămasă singură, Tatu a decis că este momentul să accepte un bărbat în viața ei, nu pentru a-și reface neapărat viața amoroasă, ci pentru a avea alături un prieten, un confident sau tovarăș de drum. Astfel că, la aproape 54 de ani, Mihaela Tatu iubește din nou, însă nu cu același patos ca în tinerețe, ci o iubire asumată, matură, iubire de care fiica ei știe și pentru care și-a dat acordul în totalitate.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă