MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV! Mihai Albu a petrecut Paştele în apartamentul fostei sale soţii: «Sunt foarte fericit! Sper că ne vom împăca»

Distribuie

Mihai şi Iulia au fost căsătoriţi timp de şapte ani, aşa că le-a fost greu să petreacă Paştele separat. Cea care a făcut primul pas spre marea împăcare a fost Iulia, ea invitân- du-şi fostul soţ acasă, chiar în Noaptea de Înviere, la o felie de cozonac şi la un pahar de vin roşu.
Întâlnirea s-a dovedit a fi benefică relaţiei lor, căci au lăsat deoparte reproşurile şi s-au comportat ca pe vremuri, când formau un cuplu fericit. Ea i-a povestit unei prietene că l-a reprimit în dormitor pe Mihai, căci nu mai putea de dorul lui, şi că a doua zi nu l-a mai lăsat să plece, oprindu-l la prânzul de Paşte, unde l-a răsfăţat cu friptură de miel cu portocale, preparată chiar de mânuţa ei.
Contactat de reporterii ziarului Libertatea, designerul de încălţăminte Mihai Albu s-a ferit să ne ofere prea multe detalii, căci ţine la intimitate, însă era vizibil bucuros: ”Am fost la Iulia, am luat masa cu ea şi cu fiica noastră. Ne-am simţit foarte bine. Sunt foarte fericit!”.
La întrebarea dacă sunt şanse ca el şi Iulia să mai locuiască sub acelaşi acoperiş, Mihai ne-a spus, plin de optimism: ”Da, şi suntem pe drumul cel bun!”.
Regretă că a vorbit-o de rău
De fapt, cei doi foşti soţi s-au apropiat tot mai mult în ultima săptămână, ei fiind surprinşi de paparazzi în timp ce se plimbau prin parc, împreună cu fetiţa lor, Mikaela. Persoane din anturajul lor susţin că Mihai şi Iulia sunt suflete-pereche şi că s-au iubit mereu, chiar dacă după divorţ s-au ironizat serios pe la emisiunile TV.
Designerul e decis să lupte pentru dragostea Iuliei şi spune că nu se va lăsa până nu vor fi din nou împreună.
”Nu trebuia să vorbesc vreodată despre divorţ. Am spus-o la nervi şi uite unde am ajuns!”, ne-a declarat el.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii