MENIU CAUTĂ
18 Dec. 2017 21:00 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV/Mimi Brănescu se reîntoarce în „Las Fierbinți”. Soțul „Aspirinei” a rezistat doar un sezon departe de serial

Distribuie

La finele sezonului trecut, toți fanii serialului „Las Fierbinți” își luau rămas bun de la Mimi Brănescu. Scenaristul punea plecarea, după 11 sezoane, pe seama oboselii, a lipsei de inspirație și mai ales a lipsei timpului petrecut cu familia. Totuși, doar un sezon a rezistat departe de serial. Așadar, Mimi Brănescu se reîntoarce în „Las Fierbinți”.

Anul trecut, cu lacrimi în ochi, Mimi Brănescu anunța că se retrage de la cârma serialului „Las Fierbinți', mai precis le-a predat scenariul lui Văncică și lui Bobonete. Deși serialul a avut în continuare succes în rândul telespectatorilor, fiind cel mai urmărit serial românesc, deși cei doi actori făceau față cu brio și scenariului, producătorii l-au dorit din nou în echipă pe Mimi. „Poate puțini oameni știu că eu și soțul facem parte din acest proiect de la început, el fiind scenaristul serialului. După cinci ani s-a simțit oboseala și pentru noi. Pentru Mimi a fost destul de greu pentru că a scris toate episoadele singur, iar când el termina de scris un sezon, eu începeam filmările. Au fost niște ani grei, în care nu aveam vacanțe pentru că exista întotdeauna un decalaj între ceea ce făceam eu și ce făcea el, iar pe un fond de oboseală și gândindu-ne că trebuie să mai stăm și împreună, am decis să luăm o pauză. Am avut nevoie de timp pentru noi, pentru familie, pentru copii. Am revenit însă în familie. Sezonul următor este scris de Mimi Brănescu', a povestit Mirela Oprișor.

Bobonete și gașca alături de care dă la caras, an de an, în Deltă. Parcă-parcă printre
pescarii amatori se zăresc scenaristul genial al serialului Las Fierbinți', Mimi Brănescu, luptătorul Ciprian Sora și colegul și prietenul lui Bobonete, Mihai Rait Dragomir

Mimi Brănescu se reîntoarce în „Las Fierbinți', nu singur, ci cu „Aspirina'

Scenaristul Mimi Brănescu nu se întoarce singur, ci împreună cu soția lui, Mirela Oprișor, nimeni alta decât interpreta Aspirinei. Puțini sunt cei care știu că îndrăgita actriță a acceptat rolul din serial la insistențele soțului, rol care a ajuns sa-i țină departe unul de celălalt, prin prisma filmărilor.

CITEȘTE ȘI:

PICCJ: Au existat trei tentative de eliminare a cuplului Ceaușescu, ordinele au venit de la vârful armatei

Citește mai multe despre mimi branescu, aspirina și las fierbinti pe Libertatea.

Comentarii