De Ana Maria Păsat,

Nici jumătate de oră! Atât a apucat să stea prezentatoarea TVR, Ema Zeicescu, la un eveniment desfașurat la un mall din capitală.

Aceasta s-a conversat timp de câteva minute cu Amalia Enache. După care a plecat în grabă, chiar fără să anunțe organizatorii. Emma Zeicescu a primit un telefon de la bona copilului său.

”Trebuie să plec, nu mai pot sta. E vorba de copil, otită, febră”, a apucat să ne spună aceasta.

Băiețelul brunetei, Rafael Idris, are doar patru anișori și este rodul iubirii cu fostul coleg de la Realitatea TV, de care aceasta a anunțat că s-a despărțit la începutul acestui an. Emma Zeicescu a fost căsătorită o singură dată, dar nu cu tatăl copilului său, ci cu Mihai Stegerean, fost producător TV. Cei doi au făcut nunta în 2010, dar s-au despărit doi ani mai târziu.

A ratat întâlnirea cu Esca

Ema Zeicescu a ratat astfel întâlnirea cu o altă prezentatoarea tv, știrista Andreea Esca, venită ceva mai târziu, direct de la job. În cadrul evenimentului, invitații au fost primii care au luat parte la o inițiativă unică, prin care ia românească își cere drepturile în simbolurile online ale rețelelor sociale.

„În prezent, când postăm un mesaj în online, folosim doar hashtag-uri despre ie. Dar ne dorim mai mult de atât. Vrem să avem un simbol al portului tradițional românesc. Și credem că IA este iconul potrivit pentru a ne reprezenta cu mândrie. Bluza românească este inspirație pentru designeri celebri și dovedește, pe zi ce trece, că tradiționalul nu este un trend, ci o comoară națională, pe care suntem responsabili să o valorificăm cum putem mai bine. Când clientul vrea să dea check in la mall după ce și-a achiziționat o ie, mi-aș dori să aibă posibilitatea și să insereze în mesaj simbolul iei. Nu să se rezume la un hashtag.”, susține designer-ul Izabela Măndoiu, inițiatoarea acestui proiect.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Fiul Andreei Marinescu, ”matinala” de la ProTV, e la școala de circ. ”Merge pe sfoară, face trapez și jonglerii”

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații