MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Mutu şi-a adus manelistul preferat tocmai de la Oradea, la nunta la care a fost naş

Distribuie

Îmbrăcat la patru ace, cu mult mai tânăra lui iubită la braţ ca accesoriu nepreţuit, Adrian Mutu i-a fost naş de cununie lui Dragoş, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui.
La biserică, unde Adi a avut-o parteneră la ceremonie pe mama lui, naşă aleasă, conduita a fost impecabilă, însă lucrurile au devenit de-a dreptul explozive câteva ore mai târziu, la cârciumă.
Dedicaţii pentru iubită Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant sofisticat din zona Pipera, iar muzica a fost aleasă de însuşi Mutu, care a dictat: manele toată noaptea!
Ca să fie sigur că ascultă ritmuri şi piese pe sufletul lui, fotbalistul şi-a chemat artistul preferat tocmai din celălalt capăt al ţării.
Gabi de la Oradea, căci despre el este vorba, a întreţinut atmosfera până în zori, făcând dedicaţie după dedicaţie pentru miri, pentru naşi, dar şi pentru frumuşica Sandra, iubita ”Briliantului”.
Cheful s-a stins în jurul orei şase, însă abia la şapte mesenii au început să o ia spre casă. În cuvinte puţine: o petrecere reuşită, pe sufletul lui Mutu.

Citește mai multe despre Adrian Mutu pe Libertatea.

Comentarii