MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Mutu, un «Briliant» de 10.000 €!

Distribuie

Cu economiile blocate de fiscul englez, căruia îi datorează echivalentul a un milion de euro, Adrian Mutu pare să mai fi lăsat de la el când vine vorba despre bani.
Pe vremuri, când era pe val, asocierea numelui “Briliantului”cu orice proiect TV aducea în discuţie sume de milioane de euro, vehiculate în cazul plasării lui într-un reality- show, şi zeci de mii, până la 100.000 de euro, dacă se dezbătea varianta unei simple apariţii într-o emisiune de mare audienţă.
Dar asta, pe vremuri. Ac u m , fotbalistul pare să fi scăzut tariful direct proporţional cu diminuarea averii lui. Invitat să dea un interviu pentru emisiunea “Vorbeşte lumea” de la Pro TV, Mutu ar fi replicat de sus: “Nu aveţi voi bani pentru mine!”, în ciuda faptului că nimeni nu pusese problema de vreun ban.

Se vinde la tariful lui Cristea

Departe de adevăr nu a fost, căci, potrivit surselor din echipa de producţie a show-ului, ar fi cerut 10.000 de euro, preţ fix, sumă pe care nimeni nu ar fi fost dispus să i-o ofere în acest context.
Şi, se pare, nu a fost singura dată când şi-a rostit astfel tariful, doar că, în zilele noastre, televiziunile nu mai sunt dispuse să decarteze atâţia bani nici măcar pentru Mutu.
De remarcat că, pentru prima oară în ultimii ani, Mutu a devenit accesibil televiziunilor cu care, spun apropiaţii fotbalistului, nu discuta niciodată sub 50.000- 100.000 de euro.
Acum, ”onorariul” lui de star TV este comparabil cu cel al mai mediocrului său coleg de breaslă Adrian Cristea, care, contra sumei de 8.000 de euro,a invitat întreaga ţară în cearşafurile lui şi ale Biancăi Drăguşanu, despre care a susţinut că i-a fost amantă pe tot parcursul mariajului cu Victor Slav.

Mutu, actor la Bollywood?

Adrian Mutu (36 de ani) va purta din toamnă tricoul lui FC Pune City, în Superliga indiană. ”Briliantul” ar accepta însă şi un rol într-o peliculă realizată în celebrele studiouri de la Mumbai.
Mutu, cea mai recentă vedetă a lui FC Pune City, a răspuns câtorva întrebări adresate de reporterul cotidianului The New Indian Express. Jurnalistul a invocat apariţia ”Briliantului” în videoclipul unei piese a lui Snoop Dogg şi a vrut să afle dacă românul ar fi tentat să joace într-o peliculă realizată la Bollywood.
Răspunsul lui Mutu le dă speranţe iubitorilor filmelor indiene. ”Faptul că am filmat pentru Snoop Dogg a fost una dintre cele mai interesante experienţe pentru mine. Cine ştie? Dacă voi primi o şansă aici, voi fi pregătit să profit de ea!”, a declarat fostul atacant al naţionalei României. (Cătălin Apostol)

Citește mai multe despre Adrian Mutu pe Libertatea.

Comentarii