De Andreea Archip, Luana Mare, Denisa Macovei,

Delia Matache este una dintre artistele care nu numai că recunoaște că fumează foarte mult, dar susține că nu are de gând să renunțe la acest viciu. Mai mult, artista este convinsă că tutunul a ajutat-o extrem de mult în carieră. „Fumez destul de mult, dar asta nu m-a afectat până acum, ba chiar m-a ajutat. Timbrul meu vocal s-a îmbunătățit datorită tutunului. Pot să cânt orice. Îmi place enorm vocea mea ușor răgușită”, a declarat Delia, completând că nu va renunța la țigări.

delia tigara

Totuși, medicii o sfătuiesc nu doar să țină cont de ultimele prevederi, ci să aibă grijă de sănătatea ei. Cu toate că momentan se bucură că i s-a modificat timbrul vocal, iar asta o ajută în carieră, specialiștii susțin că, în timp, cântăreții dependenți de fumat, pot ajunge în situația de a-și pierde vocea sau de a-și îmbolnăvi grav corzile vocale. „Fumatul este un factor de risc important în menținerea sănătății corzilor vocale, atât în cazul fumătorilor activi, cât și în situația celor pasivi. Frecventarea spațiilor închise dedicate fumatului afectează corzile vocale”, scriu site-urile de specialitate. Se pare că această nouă lege vine totuși în ajutorul Deliei și al corzilor ei vocale. Artista își petrece majoritatea timpului în localurile patronate de soțul ei în Centrul Vechi al Capitalei, unde, începând de mâine nu se va mai putea fuma.

dichi

Dichi:  ”După 56 de ani de pufăit mi-a intrat în reflex”

Actorul Ion Dichiseanu a tras primul fum de țigară la 15 ani. ”M-a păcălit un băiat mai mare. Atunci am tras în piept prima și ultima oară. Apoi, după ce am terminat Institutul am avut roluri care presupuneau fumatul fie din țigară, fie din trabuc. Și așa încet, încet am intrat în acest joc. Dar numai pufăi. Nu trag în piept nici la propriu și nici la figurat. A devenit obicei. După 56 de ani de pufăit mi-a intrat în reflex și nu voi renunța la el. Voi merge probabil la terase sau voi fuma afară din restaurant”, a spus Ion Dichiseanu pentru Libertatea. Actorul spune că are deja o experiență de peste cincizeci de ani ca fumător care pufăie și nici nu intenționează să renunțe curând, chiar dacă legea va restricționa acest obicei în spațiile publice.

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania
Recomandări

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania

 

andreea_Antonescu_schimbat_look_vopsit_ciocolatiu.jpg

Andreea Antonescu: “Voi apela și la țigara electronică!”

Cântăreața Andreea Antonescu a intrat în rândul fumătorilor la 23-24 de ani, când, susține ea, a păcălit-o o prietenă. Vedeta a renunțat la acest tabiet doar un an și jumătate, mai exact în perioada sarcinii și a alăptării fetiței sale. În prezent își începe ziua cu o țigară la cafea, iar până seara ajunge să fumeze aproape un pachet. Cum de mâine intră în vigoare legea interzicerii fumatului în locurile publice, Andreea va fi nevoită să se adapteze noilor condiții. “Traian (n.r. soțul ei) a încercat să mă determine să renunț la fumat și mi-a luat din America, în urmă cu o lună și jumătate, o țigară electronică. Așa că o să apelez la ea atunci când sunt în spații publice. La mine acasă, eu fac legea, dar să nu fie Sienna în preajmă. Pe zi fumez aproape un pachet de țigări, dar sunt ușoare”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu.

 

 

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile