MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Raluka și-a revăzut colegii după 10 ani de la terminarea liceului. Reuniune de clasă la Deva

Distribuie

Zilele trecute, Raluka a avut un motiv de bucurie când a decis să ia o pauză de la activitățile profesionale și s-a întors acasă, la Deva. Raluka și-a revăzut colegii după 10 ani de la terminarea liceului.

Raluka și-a revăzut colegii după 10 ani și a depănat amintiri cu ei

Reîntoarcerea acasă a coincis la fix cu data pe care o programaseră promoția 2008 a liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță”, așa că a a fost o bucurie imensă pentru Raluka să-și revadă foștii colegi și prieteni. „A fost emoționant să îmi revăd colegii după atâta timp. Cu câțiva am reușit să mai păstrez legăturia, însă orele petrecute împreună au fost extraordinar de frumoase. Ne-am reamintit momente din cei patru ani petrecuți împreună și ne-am bucurat să povestim despre cum am evoluat în acești 10 ani”, ne-a declarat cântăreața despre întâlnirea cu foștii săi colegi. De cum a ajuns la locul de întâlnire toți au întrebat-o despre cariera artistică, despre ceilați cântăreți cu care colaborează, dar și despre planurile ei de viitor.

Raluka și-a revăzut colegii după 10 ani și a depănat amintiri cu ei

Raluka și-a revăzut colegii după 10 ani și a depănat amintiri cu ei

Raluka nu a fost printre cele mai populare fete din liceu, căci, după cum singură recunoaște, a fost mai mereu o fire băiețoasă care s-a bătut cu colegii de școală prin pauze și după ore. Artista nici acum nu se arată a fi vreo „prețioasă”, susținând că este pasionată de haine, accesorii, produse de înfrumusețare, ci preferă să cheltuiască banii pe lucruri mai importante. Dovadă că, și pentru a fi recunoscută de foștii colegi, Raluka a ales să îmbrace o ținută sport și să nu folosească prea mult make-up, păstrând o imagine cât mai aproape de cea din urmă cu 10 ani.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ La Velea în casă cântă… Antonia. Cum se îmblânzește un băiat rău

Citește mai multe despre colegi, deva, liceu și Vedete pe Libertatea.

Comentarii