MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2017 23:20

EXCLUSIV/ Războiul dintre Raluca Bădulescu și Iulia Albu ia amploare. Se ceartă care e mai slabă!!!

Distribuie

Șicanele dintre Raluca Bădulescu și Iulia Albu sunt la ordinea zilei, cei doi jurați ajungând să se certe de la orice nimic. Se știe prea bine că disputele dintre ele existau cu mult înainte de a deveni colege, însă lumea se aștepta ca ele să facă un compromis de dragul emsiunii. „Minunea” a ținut doar câteva luni, ajungând acum să se ia la harță și pe numărul de kilograme.

Ori de câte ori au ocazia, Raluca Bădulescu și Iulia Albu „se înțeapă' reciproc cu replici care mai de care mai acide. Cel mai nou subiect de dispută a fost cel pe seama siluetei. Mai precis, Iulia a încercat să o atace pe Raluca în momentul în care s-a legat de silueta ei, Băduleasca replicându-i că nu ar vrea să se măsoare, căci atunci ar ieși în avantaj.

Mihai Albu o face praf pe Iulia Albu.

Faptul că Raluca a ajuns să fie mult mai slabă decât Iulia, etichetată de mulți acum drept anorexică, nu a făcut decât ca Albu să se aprindă. Mai mult, ca să pună paie pe foc, ceilalți jurați, dar și membri ai staff-ului, i-au dat dreptate Ralucăi.

Unul dintre susținătorii Băduleascăi este chiar Răzvan Ciobanu, care i-a spus ironic Iuliei că poate nu vede așa bine diferența din cauza bustului proeminent al Ralucăi.

Raluca Bădulescu și Iulia Albu se ceartă pe numărul de kilograme

Încolțită, Iulia Albu a încercat cât a putut să-și susțină punctul de vedere, acela că ea este cea mai slabă de pe platoul „Bravo, ai stil!', însă la un moment dat a acceptat situația: Raluca Bădulescu este învingătoarea la kilograme în minus. Totuși, pentru a avea ea ultimul cuvânt, i-a spus colegei de jurizare că degeaba este ea mai slabă, dacă nu are formele conturate, încercând să sublinieze faptul că șoldurile ei sunt feminine și modelate perfect.

Citește și: EXCLUSIV/ Raluca Bădulescu nu mai suportă aroganța Iuliei Albu! Jurate la cuțite

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii