monica_gabor_despre_divortul_de_irinel_columbeanu_stilul_lui_de_viata_extravagant_m-a_facut_sa_pierd_contactul_cu_realitatea.jpg

Irinel Columbeanu și fosta sa soție, Monica Gabor, au ajuns din nou la cutițe. Motivul? Neplata pensiei alimentare de către mamă, pentru fiica sa. Cei doi foști soți au mai avut însă astfel de probleme și în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când omul de afaceri i-a cerut în instanţă să-i plătească pensia alimentară pentru Irina! Reacția Monicăi a fost însă, la acea vreme, una destul de agresivă la adresa lui Irinel. Aceasta a spus că afaceristul are nevoie de ajutorul său financiar şi nu mai dispune de posibilităţi materiale pentru a-i oferi micuţei tot ce are nevoie. Moni s-a oferit chiar să o crească ea pe Irina, fără nici o pretenţie din partea tatălui.

”În primul rând această acţiune a lui nu face decât să-mi fie şi mai mare milă de el. Dacă într-adevăr consideră că nu dispune de posibilităţi financiare, sunt dispusă să o cresc eu pe Irina, fără nici un ajutor din partea lui. Concluzia finală este aceea că are nevoie de ajutorul meu . Trebuia să spună de la început, nu să se prefacă. Sunt dispusă să fac totul pentru fetiţa mea. Am renunţat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizată, pentru că ştiu cât de rău îi faci copilului cu aceste acţiuni. M-am oferit eu să-i plătesc şcoala sau tot ce ţine de educaţia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu ştiu ce vrea”, a declarat Monica Gabor în exclusivitate pentru Libertatea, pe marginea acestui subiect.

vedete-monica-columbeanu-gabor-moni-03_01.jpg

 ”Moni a plătit în faţa mea 10.000 de lei pentru Irina”

Pe de altă parte, un părinte al unui copil de la grădiniţa pe care a frecventat-o, iniţial, Irina, care între timp a devenit un elev model la școala la care învață, a devăluit, pentru Libertatea că Monica Gabor a plătit pe loc, după divorţ, o sută de milioane de lei vechi, reprezentând un avans pentru Irina. Dovadă că totuși, fosta doamnă Columbeanu se ocupă și ea de educația fetiței sale!

”Mă aflam, întâmplător, acolo, când Monica a scos pe loc din geantă şi a plătit grădiniţa pentru Irina. Am fost apoi surprinsă când fetiţa a fost mutată atunci în altă parte, de tatăl ei, deşi acolo dispunea de condiţii foarte bune”, a mai spus sursa citată.

 

După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
PARTENERI - GSP.RO
După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
HOROSCOP
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
RECOMANDĂRI