MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Revedere în MARE SECRET la Mamaia! Gigi Becali își va putea îmbrățișa fetele, soția și mama

Distribuie

încarcerat pe 20 mai 2013, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în ”Dosarul valiza” şi în cel referitor la schimbul de terenuri cu MApN. A trecut aproape un an de atunci, răstimp în care latifundiarul din Pipera nu le-a permis mamei, soţiei şi fetelor să-l viziteze.
”Gigi moare de dorul lor, dar e prea mândru şi nu vrea ca cele mai dragi femei şi fete din viaţa lui să-l vadă într-o astfel de situaţie”, i-a justificat încăpăţânarea o sursă din anturajul său. În schimb, patronul Stelei a încercat să-i convingă pe judecători să-i acorde măcar o zi liberă, pentru a-şi întâlni familia.
”Trebuie să închid ochii ca să-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele ş i de chipul mamei mele. Le-am uitat…”, a pledat Becali. Degeaba, până mai ieri, când latifundiarului i s-a îngăduit să presteze ca supraveghetor la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi, din localitatea constănţeană Ovidiu.
Şi tot atunci, Gigi a primit o altă veste bună: îşi poate alege o zi în luna mai, în timpul căreia să-şi vadă familia în afara închisorii. «Dorul de ai săi l-a doborât» Iniţial, Becali plănuise să folosească această permisie abia pe la mijlocul lui mai, când urma să vină la Bucureşti, pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi, în vila din Pipera.
Numai că un apropiat al patronului Stelei ne-a dezvăluit că aceasta s-a răzgândit: ”Dorul de ai săi l-a doborât pe Gigi, care a spus că el nu mai poate aştepta două săptămâni. Vrea să-şi vadă mama, soţia şi fetele cât mai repede, chiar azi (n.r. – ieri), dacă se poate. Şi şi-a dat seama că e o prostie să vină el de la Poarta Albă la Bucureşti, pentru că ar pierde cam şase ore pe drum, dus-întors. De ce să nu petreacă orele astea cu ei?”. Ca şi în cazul locului de muncă zilnic, pentru deţinutul Becali salvarea a venit tot de la naşul lui.
”Gigi se va întâlni cu familia la Iaki, hotelul lui Hagi din Mamaia. A vorbit cu Luminiţa şi a rugat-o să le ia pe fete şi pe mama lui şi să vină cât mai curând acolo. Acum aşteaptă ca soţia să-l sune înapoi şi să-i spună ziua exactă când vor ajunge la Mamaia”, a încheiat apropiatul lui Gigi Becali.
Ţanţoş la locul de muncă
Gigi Becali munceşte de câteva zile la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi. Şi o face cu folos, pentru că 4 zile lucrate la Ovidiu îi reduc cu o zi pedeapsa de 3 ani şi jumătate pe care o are de executat. Prima apariţie a patronului Stelei la locul de muncă a scos în evidenţă un om mai degrabă plin de el, decât marcat de experienţa puşcăriei.
Îmbrăcat într-un sacou în carouri, la care a asortat o pereche de blugi albaştri, Becali s-a plimbat ţanţoş, cu mâinile la spate, luându-şi în serios rolul de supraveghetor, pe care şi-l exercită zilnic, între 7.00 şi 15.30. Nu se omoară cu munca, Gigioacă prestând la birou. Mărturie stă dezvăluirea lui Gică Hagi: ”Are experienţă, doar conduce cea mai titrată echipă din România… Ne ajută şi pe noi cu câte un sfat, îşi petrece timpul mai mult în birou”.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii