Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Secretul Savetei Bogdan. Artista își face coafurile voluminoase cu ajutorul perucilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Secretul Savetei Bogdan. Artista își face coafurile voluminoase cu ajutorul perucilor

EXCLUSIV/ Secretul Savetei Bogdan. Artista își face coafurile voluminoase cu ajutorul perucilor

Perucile nu mai sunt de mult un subiect tabu printre artistele autohtone. Tot mai multe, tinere sau trecute chiar de a doua tinerețe, aleg să poarte extensii sau chiar peruci naturale, fie că nu le mai ajută podoaba capilară, fie că nu vor să-și supună mereu părul unor rele tratamente. Una dintre ele este și Saveta Bogdan, care are perucă de ani buni.

De Denisa Macovei,

Saveta Bogdan are perucă

Ajunsă la venerabila vârstă de 72 de ani, Saveta Bogdan continuă să fie una dintre cele mai dichisite cântărețe de muzică populară de la noi. Cu toate că are grijă de imaginea ei și folosește tot felul de creme și produse naturiste pentru a-și menține frumusețea, tratamentele nu au avut efect și în cazul podoabei capilare.

Așa că, de ani buni, Saveta Bogdan își „păcălește” publicul cu ajutorul perucilor pe care le poartă pe sub năframa costumului popular. Coafurile cu bucle și tapajul sunt realizate din păr fals, căci, din păcate, cel natural nu mai are deloc volumul din tinerețe. Toate problemele de sănătate, stresul, dar și nopțile pierdute și-au pus amprenta pe organismul Savetei Bogdan, cel mai afectat fiind părul.

Saveta Bogdan are perucă

Saveta Bogdan are perucă sub năframa costumului popular

Nu este pentru nimeni un secret că Saveta Bogdan a avut o sumedenie de episoade neplăcute în viața ei, episoade care au consumat-o extrem de mult. Încă din adolescență a avut un bărbat extrem de gelos și violent, despre care artista a povestit că i-a făcut viața un calvar. La 21 de ani, după 5 ani de chin cu primul soț, cântăreața de muzică populară a crezut că va avea o viață mai bună alături de un alt bărbat.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Din păcate, și cel de-al doilea soț, s-a dovedit a fi la fel de violent și, în plus, extrem de infidel. „Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un șifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap. Am fost la spital și mi s-au pus două copci” spunea Saveta. Toate aceste episoade, dar și trecerea timpului au determinat-o pe artistă să recurgă la purtatul perucilor, nu pentru a părea mai tânără sau mai frumoasă, ci pentru a se prezenta demn în fața publicului ei, după cum chiar ea a spus în repetate rânduri.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ De când s-a mutat cu chirie, Jojo nu mai are dressing: “Am un dulăpior, pe care îl umplu și îl golesc săptămânal!”

Close
Închide
  Close