De Denisa Macovei,

Speak a primit invitația de a merge la Cannes din partea lui Emil Rengle, cunoscutul coregraf al vedetelor, care a realizat un concept de show special pentru petrecerile exclusiviste din perioada Festivalului de Film de la Cannes, invitație pe care a acceptat-o imediat, fără să știe însă ce urma să-l aștepte cu adevărat. Speak ne-a povestit că în Franța a fost nevoit să împartă vila cu 10 domnișoare. „Suferința” a fost cu atât mai mare cu cât fetele erau una mai frumoasă ca cealaltă, dansatoare de profesie.

„E greu cu atâtea femei în aceeași casă. Degeaba spune lumea că nu mi-a fost greu. Nu vreți să știți ce discuții au fetele”, ne-a spus amuzat Speak.

La drept vorbind sacrificiul nu a fost atât de mare, mai ales că artistul a performat alături de ele pe yacht-ul lui Len Blavantnik, proprietarul Warner Music, în fața starurilor de la Hollywood și a tuturor marilor producători de film.

Speak a stat în casă cu 10 femei pe care le-a pus la muncă

Profitând de prezența la Cannes, dar mai ales de prezența tinerelor, Speak le-a pus imediat la treabă. În pauzele dintre show-uri, tinerele au acceptat să se lase filmate în cel mai nou clip al cântărețului, pentru piesa „Libelula”.

„Nu a fost nimic programat. Am zis dacă tot sunt acolo, de ce să nu filmez și pentru noul meu clip. Și cum toată săptămâna m-au obosit cu discuțiile și energia lor, am zis să profit și să le pun la treabă. Totul a ieșit mai bine decât mă așteptam, iar fetele au s-au ridicat mult peste așteptările mele. Deci a meritat cicăleala lor”, a mai spus amuzat Speak.

 

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat