Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Zâmbet de 7.000 de euro! Ruby a investit o avere pentru a-și ”tuna” dantura
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Zâmbet de 7.000 de euro! Ruby a investit o avere pentru a-și ”tuna” dantura

EXCLUSIV/ Zâmbet de 7.000 de euro! Ruby a investit o avere pentru a-și ”tuna” dantura

Din dorința de a arăta impecabil, Ruby scoate din buzunare bani grei pentru a-și crea o imagine senzațională. După ce s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni și pe cele ai artiștilor tatuatori, Ruby a apelat și la serviciile unui stomatolog.

De Denisa Macovei,

 

Aparent, nu a avut niciodată probleme cu dinții, dar dacă se putea mai bine, de ce nu?, și-a zis Ruby. Pentru a putea râde cu gura până la urechi fără să fie jenată că blițul vreunui aparat de fotografiat ar putea surprinde o carie sau un dinte imperfect, Ruby a dat iama în cabinetele stomatologice pentru descoperi cele mai noi tehnologii menite să o ajute. După ce a studiat ofertele, a ascultat variantele specialiștilor și și-a consultat conturile, miniona cântăreață a apelat la serviciile unui medic stomatolog care s-a pus pe treabă și nu a scutit-o deloc de cheltuieli.

O săptămână de chin

ruby stomato

Din dorința de a putea poza precum vedetele de la Hollywood pe covorul roșu, artista și-a pus economiile la bătaie și a scos din buzunar 7.000 de euro. Prețul piperat nu a fost singura suferință de dragul frumuseții căci, operațiunea de curățare, tratare și fațetare cu porțelan a fiecărui dinte a durat o săptămână, pe care artista a petrecut-o în cea mai mare parte pe scaunul dentistului. Însă, rezultatul se vede și nu poate fi comentat. Se pare că Rubinei i-a venit această idee după ce a văzut dantura recondiționată complet a prietenului ei, Dorian Popa.

 

Close
Închide
  Close