MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2017 21:00

EXCLUSIV/Bianca Drăgușanu se mută într-o casă mai mare. „Nu ne mai încap hainele”

Distribuie

Nu mai este pentru nimeni un secret că Bianca Drăgușanu are un singur, dar mare viciu...haine și pantofii. De când a devenit mamă, prezentatoarea TV și-a dublat lista de cumpărături, fiind la fel de obsedată și de dressing-ul fiicei sale, Sofia. Chiar dacă abia a împlinit un an, Sofia îl depășește pe Victor la capitolul haine și accesorii, așa că apartamentul în care locuiesc a devenit neîncăpător. Bianca Drăgușanu se mută într-o casă mai mare.

bianca dragusanu, victor slav, sofia natalia, aniversare, zi de nastere, urari

Conștientă că duplexul în care locuiește împreună cu Victor Slav și fiica lor Sofia devine din ce în ce mai neîncăpător, Bianca Drăgușanu caută să se mute într-o casă mai mare. „Avem foarte multe haine. Deși donez multe dintre hainele care nu-i mai vin Sofiei sau pe care nici nu a apucat să le poarte, mereu cumpăr altele. Deja nu mai avem loc și trebuie să ne mutăm într-o casă mai mare', ne-a spus Bianca. De altfel, pe lângă colecțiile ei de pantofi, despre care toată lumea știe că sunt extrem de numeroase și ocupă o mare parte din casă, în ultima vreme s-au strâns tot felul de jucării, lucruri pentru copii și obiecte de mobilier, ceea ce automat face ca spațiul apartamentului să fie unul mai mic.

Fetița Biancăi Drăgușanu a cucerit internetul.

Bianca Drăgușanu se mută din duplexul în care locuiește

Bianca și Victor își doresc o casă mai mare din mai multe puncte de vedere. În principal din lipsa spațiului de depozitare, însă și pentru că-și doresc o curte mai mare pentru ca Sofia să iasă mereu să se joace în aer liber. Mai mult, dat fiind faptul că Mady, mama Biancăi, locuiește cu ei pentru a putea avea grijă de Sofia, cei doi vor o casă mai mare pentru ca ea să nu simtă niciodată că i-ar incomoda cu ceva.

CITEȘTE ȘI:

Maia Morgenstern a aflat de moartea tatălui ei, cu două ore înainte de premiera unui spectacol. Nu o să mă împac niciodată'

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii