MENIU CAUTĂ

Feli Donose, în culmea disperării. “Le iau toată aparatura şi să le-o fac varză“

Distribuie

Feli Donose a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a spus fanilor, ce a enervat-o foarte tare și cum are de gând să ia măsuri.

Artista s-a supărat pe vecinii ei, care  au început să facă zgomot puternic în bloc, încă de la prima oră a dimineții,  atunci când fetiţa ei dormea.

„Câteodată, din zâna asta bună şi naivă şi, deseori, fraieră ce sunt, îmi vine să mă transform, să merg în toate apartamentele din bloc în care cântă bormaşinile cu dimineaţa în cap, într-un bloc plin cu bebeluşi, să le iau toată aparatura şi să le-o fac varză. Sau să fac adunare cu mămicile din bloc, să le punem oamenilor care fac asta bebeluşii la uşă să îi liniştească şi să îi adoarmă”, a scris Feli pe contul de socializare.

La început de an, Feli a venit cu o surpriză pentru cei care îi iubesc muzica și a lansat o nouă piesă. Artista știe ce vrea în cea mai nouă piesă de pe albumul Eu sunt Feli. „Nu mă înveți tu cum să sufăr”, este mesajul ei.

Citește și

OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

Comentarii