MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 15:22

Fericire pură pe chipul Valentinei Pelinel în vacanța cu Cristi Borcea. Ce detaliu au remarcat imediat fanii

Distribuie

Valentina Pelinel este mai strălucitoare ca niciodată de când îl are alături pe iubitul său, omul de afaceri Cristi Borcea.

De când a fost eliberat din închisoare, omul de afaceri este aproape nedespărțit de actuala sa iubită, fostul model Valentina pelinel. Cei doi parcă încearcă să recupereze tot timpul în care au fost despărțiți. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost în vacanță și încearcă să se bucure din plin unul de compania celuilalt.

Blonda radiază la brațul partenerului ei de viață, după cum se observă și din cea mai recentă fotografie de vacanță pe care aceasta a dat-o publicității în mediul online. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost surprinși în timpul unei plimbări pe faleză. Blonda este topită lângă Cristi Borcea, pe care îl îmbrățișează cu drag. Imaginea oferită de cei doi este cea a unui cuplu perfect.

Fanii au remarcat ce bine le șade împreună, dar au fost atenți și la alte detalii, observând ținuta de dinamovist aleasă de Cristi Borcea pentru plimbarea cu iubita lui. În vestimentația omului de afaceri au predominat culorile alb și roșu, culori clubului de fotbal Dinamo, unde a fost acționar.

„Răbdarea și iubirea, două cuvinte minunate care ți se potrivesc, Valentina. O familie minunată!”, „Cu răbdare și iubire, timpul le rezolvă pe toate”, „Tot dinamovist e Cristi, indiferent de locație”, „Frumoși, frumoși, frumoși!”, „Cât de frumoși sunteți! Cred că va aprecia și te va prețui Cristi pentru răbdarea de a-l aștepta! Sunteți frumoși!”, au fost comentariile pe internet.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.

La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre Valentina Pelinel, Cuplu, Fani, reacții și tinuta pe Libertatea.

Comentarii