Mergi direct la conținut »
Fetele lui Sylvester Stallone, spectaculoase la plajă. Au atras imediat atenția | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetele lui Sylvester Stallone, spectaculoase la plajă. Au atras imediat atenția | FOTO

Fetele lui Sylvester Stallone, spectaculoase la plajă. Au atras imediat atenția | FOTO

Fetele celebrului star hollywoodian Sylvester Stallone au făcut senzație la plajă, în Mexic. Actorul Sylvester Stallone are toate motivele să se declare un tată mândru. Are copii foarte frumoși, care atrag atenția oriunde își fac apariție. Două dintre fiicele sale, Sistine Rose și Scarlet Rose și-au petrecut vacanța la plajă în Cabo San Lucas, din Mexic.

De Dana Aramă,

Cele două tinere au făcut senzație la plajă. fetele lui Sylvester Stallone arată spectaculos în costum de baie, ca niște modele, cu siluete și forme de invidiat.
Sistine și Scarlet au făcut show în momentul în care au văzut că sunt fotografiate. S-au îmbrățișat, s-au pupat și și-au arătat din toate pozițiile trupurile perfecte în costum de baie.

Sylvester Stallone, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de filme de acțiune de la Hollywood. Starul are trei mariaje la activ. În anul 1976, actorul s-a căsătorit cu Sasha Czack, de care a divorțat în anul 1985. Din mariajul acesta au rezultat doi copii: Sage, care a încetat din viață la 36 de ani, și Seargeoh. După divorț, Sylvester Stallone s-a însurat cu Brigitte Nielsen, în anul 1985, dar au divorțat după doi ani. În 1997, starul hollywoodian s-a căsătorit cu Jennifer Flavin, împreună cu care are trei fete: Sophia, Sistine și Scarlet.

FOTO: Hepta


Citește și: FOTO/ Ce nu s-a văzut la parada de Ziua Marinei. Zeul Neptun n-a mai ajuns pe uscat!


 

Close
Închide
  Close