MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

FETELE RELE s-au ÎNTORS! POZIŢIILE ŞI SEMNELE OBSCENE cu care cântăreţele de la Roller Sis s-au AFIŞAT PE NET

Distribuie

Cântăreţele de la Roller Sis au revenit în atenţia publicului, cu o apariţie la fel de incendiară precum ne-au obişnuit. Tinerele au postat pe contul lor de Facebook o imagine în care apar în pantaloni scurţi, cu bustiere, însă ipostazele lor sunt de-a dreptul vulgare.
Dacă una dintre ele şi-a dezgolit bazinul până aproape de pelvis, şi şi-a ridicat tricoul atât de sus încât i se poate vedea o parte din sân, cealaltă face gesturi obsece, arătând degetul mijlociu.
Deşi este o atitudine destul de agresivă, fanii au părut să aprecieze această apariţie pe contul lor de socializare, lăsându-le sute de like-uri, dar şi comentarii pozitive.
La începutul lui 2013, Isa şi Lisa Ipati, alias Roller Sis, au stârnit un adevărat scandal, apărând la televizor să-şi declare dragostea pasională una pentru cealaltă. Au făcut turul televiziunilor pentru a-şi spune povestea de iubire, spunând că sunt lesbiene, însă publicul nu a agreat deloc ceea ce mai târziu avea să se dovedească a fi o … făcătură. După o perioadă în care au stat într-un con de umbră, Isa şi Lisa au postat pe Facebook un mesaj în care dezvăluie că totul a fost doar o strategie de promovare. „Hello! Vrem să facem lumină în subiectul Roller Sis – surorile lesbiene. Asta a fost modul de promovare propus de …… ! O idee destul de nereusita (nu ne reprezinta). Ne pare foarte rau si rugam toti fanii sa ne scuze pentru toate vorbele urate si injuraturile care au fost aruncate pe facebook. NU AU FOST SCRISE DE NOI! NU AVEM UN ASEMENEA VOCABULAR VULGAR! Va iubim si speram ca si voi sa ne iubiti asa cum suntem noi cu adevarat! PEACE & LOVE”, au scris Isa şi Lisa, surorile de la Roller Sis.

 

Comentarii