MENIU CAUTĂ

Fetița Andreei Bănică a început clasa a patra. Cum a fost prima zi de școală

Distribuie

Cântăreața Andreea Bănică a fost mai emoționată ca niciodată. Artista și-a dus fetița la școală, în prima ei zi din clasa a IV-a.

Andreea Bănică a avut mari emoții luni dimineață, 10 septembrie, în prima zi a noului an școlar. Vedeta și-a dus fiica, Sofia, la școală. Sofia a trecut în clasa a IV-a. Cele două au plecat împreună de dimineață spre școală, fiica vedetei având cu ea un buchet frumos de trandafiri roșii, cel mai probabil pentru învățătoarea sa.
„Clasa a 4-a, un nou început ❤️ Ghiciți cine e mai emoționata? ???”, le-a spus Andreea Bănică prietenilor ei din mediul online, dând de înțeles că ea este mai emoționată decât fiica sa.

Internauții i-au urat succes Sofiei în noul an școlar.

 

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Citește mai multe despre an scolar, emotii, prima zi de scoala și Sofia pe Libertatea.

Comentarii