Mergi direct la conținut »
Fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate a început grădinița. “Ce emoții pentru mine“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate a început grădinița. “Ce emoții pentru mine“

Fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate a început grădinița. “Ce emoții pentru mine“

Fetița lui Jojo a început grădinița, iar mama ei a împărtășit emoția și bucuria cu fanii ei. Actrița a postat o imagine pe contul de socializare, care a stârnit admirația tuturor. 

„S-a încheiat vacanța mare pentru Zoricel! Azi a fost prima zi de grădi. Cu emoții pentru mine, foarte normală pentru ea. Zora a reacționat ca și când ar merge la joacă. Am întrebat-o “Unde mergem?”, “A copii!” Și a luat-o la fugă spre poartă. Așa că… totul bine. Doamne, ce repede cresc!”, a scris Cătălina Grama pe pagina ei de Instagram.

Fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate

„Mult succes la grădi! ?”, „Un an ușor vă doresc. Nu-i așa că a contat faptul că are un frate mai mare vis-a-vis de ușurința cu care acceptă grădiniță?”, „Doamne…ce pui dulce de om! Un îngeraș mic...❤️?„, sunt câteva dintre comentarii.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, are o familie fericită alături de actorul Paul Ipate. Cei doi au împreună o fiică, Zora, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului trecut. Jojo mai are un băiețel, Achim, din mariajul anterior.

Citește și

EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”

 

 

 

Close
Închide
  Close