Mergi direct la conținut »
Fetița Simonei Pătruleasa a cucerit internetul. Ce frumoasă este Ingrid
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fetița Simonei Pătruleasa a cucerit internetul. Ce frumoasă este Ingrid

Simona Pătruleasa se află zilele acestea în vacanță alături de fiica ei, Ingrid (7 ani), şi de soţul ei, Sabin Ivanof. Aceștia au ajuns şi la Dubai Mall, lângă Buj Kalifa, unde s-au fotografiat lângă o celebră fântână, iar știrista de la Kanal D a publicat imaginea cu fetița ei, care i-a cucerit pe fanii mamei sale.

Simonei şi soţului său li s-a recomandat să viziteze „Lacul iubirii, Al Qudra”, care a fost modelat sub forma a două inimi împreunate. Lacul e locul ideal pentru a admira spectaculosul apus din deșert al Dubaiului.  Comentariile din partea internauților au curs lanț, iar aceștia i-au spus vedetei că Ingrid îi seamănă perfect.

La sfârșitul anului trecut, prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit în anul 2018. „Au fost multe, dar cel mai frumos şi emoţionant moment a fost prima zi de şcoală a fetiţei mele, în clasa 1! Ingrid a fost foarte emoţionată, iar pe mine emoţiile m-au copleşit de-a dreptul. A fost o zi minunată, intensă, unică”, a declarat Simona Pătruleasa.

Citește și

Cristi Borcea oferă declarația începutului de an în lumea milionarilor României: „Mi se face rău în Maybach!”

Close
Închide
  Close