Mergi direct la conținut »
Fiica Adelinei Pestrițu, pentru prima oară într-o emisiune tv. “Nu credeam că pot să am atâta răbdare“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fiica Adelinei Pestrițu, pentru prima oară într-o emisiune tv. “Nu credeam că pot să am atâta răbdare“

Adelina Pestriţu și fiica ei au fost invitate în cadrul emisiunii de la Kanal D. Micuța  Zenaida a cucerit inimile tuturor și a fost extrem de prietenoasă. Vedeta a vorbit despre cum este în rolul de mamă și cum va petrece sărbătorile de iarnă.

„Are şapte kilograme deja. Mi-a rupt braţul. E foarte sociabilă. În mod normal ţipa de pe scăunelul de pe canapeaua din living. Se uită la desene. Iar noi ne uităm la ea. Aşteptăm să vedem de ce are nevoie. Am impresia că o se se înece cu propriile mâini. Le bagă în gură până la cot”, a spus Adelina Pestriţu la Kanal D.

„De Crăciun petrecem în familie. La fel şi de Revelion. O să gătim noi în casă. Sărmăluţe. O să gătesc eu, îmi face plăcere. O să gătească şi bunicile. Facem o masă mare acasă, o să stăm cu minunăţia. E primul ei Crăciun. Copilul perfect. E cuminte şi sănătoasă, a mai spus Adelina Pestriţu la Teo Show.

Adelina Pestriţu a mărturisit că iubitul ei este foarte panicos. De boala asta suferă şi Virgil. Dacă deschid fereastra ca să aerisesc…Virgil o iubeşte de leşină. E mai panicos decât mine, uneori îl mai ponderez eu. Sunt şocată de mine. Nu credeam că pot să am atâta răbdare. Nu am avut momente în care să simt că o să clachez”, a mai spus ea.

Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și

VIDEO/ Cam câte cuvinte nespuse cuprinde o îmbrățișare? În prag de Crăciun, am stat trei ore la Sosiri, în aeroport și-am văzut zeci de chipuri ale fericirii

 

Close
Închide
  Close