De Ana Maria Păsat,

“Eram copil și aveam un vecin pictor, pe care îl admiram foarte mult. Zi de zi, timp de câteva ore, îl urmăream cum pictează. Noi stăteam la etajul întâi, iar dumnealui, la parter. De obicei, ne făceam semne bătând în țeavă; soția dumnealui, care era profesoară de istorie și geografie, mă chema să mă verifice la lecții. Mă iubeau foarte mult, eram ca și copilul lor. Uneori, domnul Valeriu îmi dădea și mie o pânză și mă punea să lucrez”, a povestit, la un moment dat, vedeta știrilor Kanal D despre inițierea sa în pictură.

Fiica Simonei Pătruleasa îi calcă pe urme mamei sale

Simona Pătruleasa a urmat o perioadă și cursuri de pictură

În urmă cu vreo 10 ani, Simona a urmat cursurile Școlii de Artă, pentru a-și cizela talentul, însă după doi ani a renunțat; devenise mamă și dorea să se ocupe îndeaproape de copila ei.

Azi, Simona are acasă peste 20 de tablouri, picturi în ulei creații proprii. Iar copila pentru care a renunțat la Școala de Artă, Ingrid, în vârstă de 7 ani, dă semne că i-a moștenit talentul și e posibil chiar să-i acorde mai multă atenție și mai mult timp decât a făcut-o mama ei.

“Pictează pânze. Mă bucur că e pasionată de asta. Trei ore pe zi le dedică pictatului, desenatului, coloratului”, ne-a dezvăluit Simona despre fetița ei.

Fiica Simonei Pătruleasa îi calcă pe urme mamei sale

Fiica Simonei Pătruleasa este și ea pasionată de pictură și desen

I-a moștenit și cochetăria

Ingrid n-a luat de la celebra ei mamă doar talentul la pictură, ci și frumusețea, ba chiar și cochetăria. La numai 7 ani, copila deja are propriile păreri legate de modă și ce ar trebui să poarte și e tentată să ia lucruri din dressingul Simonei, chiar dacă este evident că-i sunt foarte mari.

“Îi place să-și aleagă singură hăinuțele, să-și impună punctul de vedere. De curând, a încercat să-și pună pantofii mei, am certat-o puțin, nu-mi era teamă că-i va strica, ci să nu își rupă picioarele, pentru că erau niște pantofi înalți”, ne-a povestit amuzată Simona.

CITEȘTE ȘI:

Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă