Filme Netflix aprilie 2021. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din această lună. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Titlurile lunii aprilie 2021 pe Netflix

Thunder Force

Din 9 aprilie poți urmări povestea a două prietene din copilările, înstrăinate din cauza timpului trecut, dar care acum s-au reunit pentru a face o echipă, pentru a-și proteja orașul. Răufăcătorii apar la tot pasul, așa că este nevoie de ele să lupte și să destrame orice pericol.

Thunder Force trailer

Shadow and Bone

Filmul care poate fi urmărit pe Netflix din 23 aprilie este bazat pe romanele de succes internațional din universul Grisha. Vei putea urmări povestea unei lumi sfâșiate de război, în care o luptătoare orfană cu o putere extraordinară poate fi cheia pentru eliberarea patriei sale.

Shadow and Bone trailer

Filme Netflix aprilie 2021 – Sexify

Este un film ce poate fi urmărit pe Netflix din 28 aprilie, iar protagonista din prim plan, Natalia, este o tânără ambițioasă studentă la informatică, o visătoare care își dorește foarte mult să câștige un concurs de prestigiu. Cheia acestui concurs este o aplicație inovatoare care să satisfacă atât curiozitățile, cât și nevoie sexuale ale celorlalți studenți.

Sexify trailer

Seriale Netflix pentru luna aprilie 2021

Prank Encounters – sezonul 2

Din 1 aprilie vei putea urmări un nou sezon amuzant al serialului recunoscut deja pentru farsele complexe și foarte amuzante.

Prank Encounters trailer

The Serpent – serial nou

Din 2 aprilie, pe Netflix apare un serial nou, care urmărește călătorii și explorează un traseu așa-numit hippie trail din Asia de Sud. Serialul este bazat pe fapte reale, iar unele scene pot fi de-a dreptul șocante.

The Serpent trailer

The Wedding Coach

O fostă mireasă este pe cale să ofere ponturi și trucuri care mai de care tinerilor care vor să-și unească destinele și sunt pregătiți pentru planificarea nunții. Bineînțeles că nu lipsesc peripețiile. Serialul nou pe Netflix poate fi urmărit din 7 aprilie.

The Wedding Coach trailer

Dad stop embarrassing me

Un tată, proprietarul unei companii de produse cosmetice, se pare că va trebui să învețe ce înseamnă responsabilitatea unui părinte odată cu mutarea fiicei în casa sa, o adolescentă rebelă și excesiv de încăpățânată. Serialul nou este disponibil pe Netflix din 14 aprilie.

Dad stop embarrassing me trailer

The Circle – sezonul 2

Din 14 aprilie poți urmări pe Netflix sezonul 2 al serialului care te-a ținut cu sufletul la gură. Vei descoperi acum și mai multe strategii și comploturi, totul pentru o luptă acerbă a unui substanțial premiu în bani.

Filme Netflix aprilie 2021 – Hello, Me

Un serial nou ce poate fi urmărit de pe 15 aprilie pe Netflix este și Hello, Me. Vei urmări povestea unei tinere care simte că și-a pierdut orice scânteie și dorință de a mai lupta, însă pare că totul este pe cale să se schimbe atunci când în fața ușii sale apare un tânăr.

Hello, Me trailer

Sisyphus

Un serial nou ce este disponibil din 15 aprilie pe Netflix și care are în prim plan viața unui inginer misterios, care pare că descoperă câteva secrete periculoase și întâlnește o femeie din viitor, care a venit special să-l caute.

Sisyphus trailer

Alte seriale noi pe Netflix în aprilie 2021

 • Zero – serial nou din 21 aprilie pe Netflix;
 • The Innocent – serial nou din 30 aprilie pe Netflix;

Filme Netflix aprilie 2021

Concrete Cowboy

Din 2 aprilie poți urmări povestea unui tânăr trimis să stea pe perioada verii cu tatăl său, de care s-a înstrăinat mult în ultima vreme, iar acolo pare să aibă o surpriză fără margini. Adolescentul rebel este primit într-o comunitate unită de cowboy și pare că întreaga viață i se schimbă.

Concrete Cowboy trailer

Madame Claude

O tânără din Parisul anilor 60, Madame Claude, pare că ajunge să depășească sfera prostituției, însă o tânără bogată care-i apare în cale amenință că va schimba totul. Filmul poate fi urmărit din 2 aprilie pe Netflix.

Madame Claude trailer

Filme Netflix aprilie 2021 – Sky High

O tânără liniștită și cu o viață aparent banală până acum, se îndrăgostește de un mecanic din suburbiile Madridului, iar de aici începe aventura vieții sale. Intră în lumea spărgătorilor și devine ținta unui detectiv. Filmul este disponibil din 2 aprilie.

Sky High trailer

Night in Paradise

După o tragedie fără margini, un mafiot nedreptățit se ascunde pe o insulă, însă pare că liniștea sa îi este tulburată de o femeie stăpânită de proprii demoni care se apropie de el. Filmul poate fi văzut pe Netflix din 9 aprilie.

Night in Paradise trailer

Love and Monstres

Joel, este un tânăr care a supraviețuit unei apocalipse provocate de monștri, a stat o vreme într-un buncăr subteran, iar acum este hotărât să meargă în căutarea fostei iubite. Filmul este disponibil din 14 aprilie pe Netflix.

Love and Monstres trailer

Ride or Die

Rei se hotărăște să o ajute pe femeia pe care o iubește să scape de soțul ei tiranic. Intervin o serie de probleme și pericole în calea lor, însă pe măsură ce își urmează acest plan, sentimentele dintre ele devin tot mai intense.

Ride or Die trailer

Filme noi pe Netflix în aprilie 2021

 • Into the Beat – din 16 aprilie pe Netflix;
 • Stowaway – din 22 aprilie 2021 pe Netflix;
 • Things Heard & Seen – din 29 aprilie pe Netflix;
 • And Tomorrow the Entire World – din 30 aprilie pe Netflix.

Documentare Netflix aprilie 2021

Life in Colour With David Attenborough

Un documentar care explorează natura și animalele care se folosesc de culoare pentru a supraviețui în sălbăticie. Vezi povestea fascinantă din 22 aprilie pe Netflix.

Life in Colour With David Attenborough trailer

Magical Andes: Sezonul 2

Un documentar plin de aventuri, povești și peisaje de vis care continuă începând cu 1 aprilie 2021 pe Netflix. Îi vei vedea pe Anzii care traversează șapte țări din America de Sud și trec printr-o serie de experiențe.

Filme Netflix aprilie 2021 – Worn Stories

Un serial documentar amuzant și extrem de emoționant ce poate fi urmărit din 1 aprilie 2021. Vei afla povești impresionante și semnificative despre obiectele vestimentare ale oamenilor. Documentarul poate fi urmărit din 1 aprilie 2021.

Worn Stories trailer

Dolly Parton: A Musicares Tribute

Dolly Parton este desemnată Musicares Person of the Year, așa că interpreți celebri o sărbătoresc într-o seară plină de distracție și evenimente deosebite. Documentarul este disponibil pe Netflix din 7 aprilie.

Dolly Parton: A Musicares Tribute trailer

Alte documentare interesante pe Netflix în aprilie

 • This is Robbery. The World’s Biggest Art Heist – din 7 aprilie 2021;
 • My Love: Six Stories of True Love – din 13 aprilie;
 • Why did you Kill me? – din 14 aprilie;
 • Headspace Guide to Sleep – din 28 aprilie.

Netflix pentru copii și familie în aprilie 2021

 • The Mitchells vs. The Machines – din 30 aprilie;
 • Family Reunion: Partea 3 – din 5 aprilie;
 • The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You – din 6 aprilie;
 • Fast and Furious Spy Races: Sezonul 4: Mexic – din 16 aprilie;
 • GO! GO! Cory Carson – sezonul 4 din 27 aprilie;
The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You trailer

Titluri licențiate pe Netflix în aprilie 2021

 • Death Becomes Her – din 1 aprilie;
 • Hot Fuzz – din 1 aprilie 2021.

Citeşte şi:

Filme Netflix Martie 2021 – ce filme și seriale noi poți urmări toată luna

Seriale turcești – top 25 de seriale turcești pe care să le urmărești

Filme cu epidemii și dezastre naturale – Top 15 filme cu virusuri ucigașe

FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii au publicat o imagine interzisă
PARTENERI - GSP.RO
FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii au publicat o imagine interzisă
Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine
Playtech.ro
Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine
"Tată, zi-mi că e un vis". Asta a mai apucat să întrebe băiatul şoferului microbuzului, care şi-a pierdut mama, sora şi bunicile, în cumplitul accident din Bacău înainte de a leşina
Observatornews.ro
"Tată, zi-mi că e un vis". Asta a mai apucat să întrebe băiatul şoferului microbuzului, care şi-a pierdut mama, sora şi bunicile, în cumplitul accident din Bacău înainte de a leşina
Horoscop 26 iulie 2021. Berbecii vor trebui să se detașeze de propriile păreri, cele la care țin prea mult
HOROSCOP
Horoscop 26 iulie 2021. Berbecii vor trebui să se detașeze de propriile păreri, cele la care țin prea mult
Animație grafică. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
Știrileprotv.ro
Animație grafică. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Telekomsport
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
(Publicitate) Laptopurile ASUS: OLED este sinonim cu stilul
PUBLICITATE
(Publicitate) Laptopurile ASUS: OLED este sinonim cu stilul