Mergi direct la conținut »
Filmul ”Avengers: Endgame” a trecut de 1,7 miliarde de dolari la încasări

Pelicula ”Avengers: Endgame”, ultimul film din seria de 22 realizate de Marvel, a totalizat încasări de 1,714 miliarde de dolari la nivel mondial în nici două săptămâni de la lansare, depășind ”Jurassic World”, scrie revista americană Forbes.

De Daniel Ionașcu,

În SUA, ultimul film Avengers a adunat 451,9 milioane, iar în China a depășit pragul de 512,5 milioane de dolari în doar nouă zile.

Estimările arată că pelicula va trece de pragul de 2 miliarde de dolari după week-end-ul care urmează, astfel că va ajunge în topul celor mai populare producții.

Acesta îi are ca protagoniști pe Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers/Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Scarlet Johannson (Natasha Romanoff/Black Widow) și Johs Brolin (Thanos).

Topul celor mai vizionate filme din istorie

Cel mai vizioant film din istorie este ”Avatar”, care a strâns 2,788 miliarde de dolari, iar pe locul al doilea se află ”Titanic” – cu 2,187 miliarde, conform Box Office Mojo.

Podiumul este ocupat în acest moment de către ”Star Wars: The Force Awakens”, cu 2,068 miliarde de dolari. Gigantul media Disney, care deține Marvel – producătorul Avengers – deține și studioul Lucasfilm, care a scos pe piață seria Star Wars.

Precedentul film din seria sa, ”Avengers: Infinity War”, a strâns 2,048 miliarde de dolari la nivel mondial.

Disney, cel mai mare conglomerat media din lume, a anunțat recent că va lansa un serviciu de filme online începând cu toamna acestui an, prețurile pornind de la 7 dolari pe lună sau 70 de dolari pe an pentru cei care preferă un astfel de abonament.

 
 
Close
Close
Închide