De Daniel Ionașcu,

În SUA, pelicula a strâns 93,5 milioane de dolari, acesta depășind filmul ”Venom”, lansat de Sony anul trecut, și a ajuns cel mai popular film lansat în luna octombrie din istoria cinematografiei din SUA, potrivit sursei citate.

Joker este cel mai de seamă inamic al lui Batman, unul dintre cei mai celebri supereroi din benzile desenate. Filmul prezintă povestea lu Arthur Fleck, cel care care va deveni Joker, un criminal violent.

Controverse online

Filmul a fost cuprins de controverse, în special din prisma faptului că ar putea da ”apă la moară” celor care îl văd drept un model.

Pe de altă parte, fanii benzilor desenate apreciază povestea. De asemenea, criticii au apreciat prestația lui Joaquin Phoenix, actorul care îl portretizează pe Arthur Fleck.

Ar putea depăși ”Deadpool”

Filmul, care este interzis celor sub 17 ani, ar putea deveni cel mai celebru din categoria sa, având șanse să detroneze chiar și peliculele din seria ”Deadpool”. Primul dintre acestea a strâns 783,1 milioane de dolari în 2016, iar ”Deadpool 2” a adunat la rândul său 785 de milioane de dolari în 2018.

”Logan” – ultimul film din seria Wolverine, a strâns 619 milioane de dolari în anul 2017.

DC Comics vs Marvel

”Joker” face parte din universul DC Comics, alături de Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg sau Aquaman. DC Comics este proprietatea conglomeratului Warner Media, deținut de către operatorul de telefonie AT&T.

”Deadpool” și ”Logan” fac parte din universul Marvel, alături de Spider Man, Iron Man, Captain America, Hulk sau Thor. Marvel este proprietatea Disney, cel mai mare concern media din lume.

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism