Deși a primit decizia instanței că el este tatăl celor doi băieți ai Antoniei încă de pe data de 24 aprilie, Alex Velea a reușit abia zilele trecute să-și treacă numele în certificatele de naștere ale celor doi fii ai săi, Dominic și Akim.

Încă de la venirea lor pe lume, aceștia s-au numit Castellano, după cel care îi era și încă îi este soț Antoniei, în acte. Iar pentru a definitiva procedura de trecere micuților pe numele său, cântărețul a fost nevoit să lase să trească toate termenele date de instanță pentru un eventual apel făcut de Vincenzo Castellano.

Urmează botezul lui Dominic și al lui Akim, anul acesta

Acum, cu această problemă rezolvată, Velea poate trece la următorul nivel: creștinarea copiilor. Botezul lui Dominic și al lui Akim, care a fost amânat tocmai din pricină că băieții nu erau, în acte, ai lui, urmează să aibă loc anul acesta.

De-acum, o singură problemă legală le mai complică viața lui Alex Velea și Antoniei: faptul că ea nu a scăpat încă din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Cântăreața ar fi putut grăbi procesul, dacă ar fi acceptat pronunțarea divorțului fără stabilirea custodiei comune a fetiței lor, însă asta ar fi însemnat asumarea riscului să o piardă pe Maya, fiica ei cu Castellano. Nedorind asta, Antonia trebuie să mai aștepte până în septembrie, când judecătorii italieni ar putea tranșa, în sfârșit, problema.

Citeşte şi:

What’s Up dă la facultate. Vrea să-și cinstească înaintașii învățând limba romani

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult