Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiul folkistului Emeric Imre e vedetă în Italia, dar nu în muzică, ci-n echitație! Cristian e jocheu profesionist

Fiul folkistului Emeric Imre e vedetă în Italia, dar nu în muzică, ci-n echitație! Cristian e jocheu profesionist

Așchia sare departe de trunchi în familia lui Emeric Imre, unul dintre cei mai apreciați folkiști din România. Fiul lui, Cristian Emeric, a ales altă țară și altă profesie pentru a se face remarcat.

De Florian Gheorghe,

Cristian, născut în Cluj-Napoca, este jocheu profesionist, câștigător al multor competiții hipice din zona Arezzo, inima Italiei. Are o experiență de șase ani în călărie, ultimii petrecuți în parteneriat cu o frumoasă iapă pe nume Contesa.

Chiar dacă premiile sunt mai mici la concursurile de sărituri și nu sunt implicați armăsari de mare valoare, spectacolele ecvestre la care participă jocheul-vedetă se bucură de un public fidel, mai ales acasă, la Equestrian Centre din Tegoleto, Arezzo.

Emeric Imre a mândru de fiul lui și se bucură că practică un sport nobil. Și folkistul a fost sportiv de performanță, înainte de a pune mâna pe chitară: a jucat fotbal, fiind legitimat timp de nouă ani la Universitatea Cluj.

CITESTE SI:Angela Similea plănuiește un spectacol mare în România. «Niciodată n-am avut intenția de a-mi părăsi țara, chiar dacă umblu mult»

Close
Închide
  Close