Mergi direct la conținut »
Florin Călinescu, impresionat de o concurentă de la „Românii au talent”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Florin Călinescu, impresionat de o concurentă de la „Românii au talent”

Florin Călinescu, impresionat de o concurentă de la „Românii au talent”

Cea de-a noua ediție Românii au talent, de vineri seara, 5 aprilie, va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta prin emoția și bucuria transmise, dar și prin senzualitate, și îi vor face pe jurați să aibă păreri contradictorii.

„Este extraordinar, pentru mine, că sunteți desprinși de ororile care s-au întâmplat între anii 45 și 90 și sunteți liberi să îndrăzniți, liberi să credeți, liberi să greșiți, liberi să faceți de toate”, îi va spune Florin Calinescu unei concurente, după ce Mihai Petre nu a apreciat la fel de mult reprezentația fetei.

Andra decide să se focuseze mai mult pe dans și pe momentele de acest gen prezentate pe scena Românii au talent, luând această hotărâre în urma comentariilor lui Mihai care vizează numerele de muzică. „Ia să-i iau eu pe ăștia la dans! De acum încolo le spun eu dansatorilor… Mihai Petre face ce face și el vrea să ajungă la Vocea României de fapt”, spune jurata.

Una dintre cele mai senzuale concurente din acest sezon vine vineri să încingă atmosfera la Românii au talent. Hotărâtă să cucerească publicul și jurații, aceasta reușește… parțial însă, deoarece încinge și spiritele la masa juriului. „Numai puțin, puștiule, că nu e pentru tine!”, îi spune Florin lui Mihai și continuă: ”Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate: Cheile Bicazului, Cheile Turzii, Cheile Nerei, Defilee, peșteri, grote… Am văzut puțin și din Bâlea lac”.

Citește și

La doar 10 ani, o elevă de clasa a patra a prezentat prima ei expoziție de tablouri. „Nu obosesc niciodată, pentru că pictura este parte din mine”

 

Close
Închide
  Close