MENIU CAUTĂ

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. „Te iau la mine, am rămas singur pe lume”

Distribuie

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. Actorul a făcut o declarație neașteptată la show.

Actorul Florin Călinescu a trecut prin momente teribile de-a lungul vieții. Și-a pierdut părinții, soția și un fiu într-o perioadă scurtă de timp.

În ediția de luni a show-ului Uite cine dansează, Florin Călinescu, despre care Andreea Marin a spus că este îngerul ei păzitor, i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Marius Manole, unul dintre concurenții de la Uite cine dansează.

Artistul l-a invitat pe Marius Manole să se mute cu el, că tot a rămas singur.

„Am rămas singur pe lume, ca să zic așa. Am șase camere. Gătești? Te iau la mine, să stai cu mine”, i-a spus Florin Călinescu lui Marius Manole.

Acesta din urmă a vorbit despre unul dintre cele mai jenante momente din viața sa. El a povestit cum la un spectacol la Sibiu, s-a urcat beat pe scenă și a întrerupt spectacolul spunând că este unul foarte slab. Întrebat de ce mai joacă în el, Marius Manole a afirmat răspicat: pentru bani. La această scenă teribilă din viața sa a asistat și președintele Klaus Iohannis, care la acea vreme era primarul Sibiului.

Marius Manole a vorbit și despre beneficiile celebrității.

„Din micile plăceri ale vieții: vine mâncarea mai repede la restaurant, în piață îmi dă lumea de mâncare că mă vede mai slab”, a explicat Marius Manole.

Citește mai multe despre Marius Manole și uite cine danseaza pe Libertatea.

Comentarii