MENIU CAUTĂ
27 Mai. 2012 08:21 , de Magdalena Duru

Florin Groza de la Hi-Q: „Mă aşteptam ca Mandinga să se claseze mai sus în top la Eurovision! Prezența scenică și melodia trupei au fost la înălțime!”

Distribuie

"O piesă electro-dance a câștigat în seara asta finala Eurovision de la Baku. Piesa este în trend-ul muzicii dance europene din ultimii ani, iar vocea cântăreței este puternică și deosebită, această combinație amintindu-mi de Flo-rida feat. Sia și David Guetta feat. Kelly Rowland.

Multă lume se aștepta ca Suedia să câștige după semifinale, iar Twitter-ul a fost plin de pariuri înainte și în timpul finalei. Deși mă așteptam ca România să se claseze mai sus în top, până la urmă țările au cam votat pe prietenii' – fostele țări iugoslave între ele, fostele țări sovietice între ele. Și toată lumea cu Suedia și Rusia! Asta nu înseamnă că dăm vina pe soartă, dar e evident că poți câștiga acest concurs cu două condiții: să ai o melodie care să fie evident cea mai bună din concurs și/sau să fii într-un grup de țări care se ajută reciproc. Anul trecut azerii au fost în a doua situație, anul acesta Suedia avea evident o piesă puternică.

Rusia era să rupă cu ideea lor nonconformistă iar Serbia a fost cu siguranță o surpriză pentru multă lume, intrând în finală cu o melodie în limba lor natală!

Felicitări Mandinga! Prezența scenică și melodia trupei românești au fost la înălțime!”, a scris Florin pe blogul personal.
Trupa Mandinga s-a clasat azi noapte pe locul 12 în finala concursului Eurovision 2012, cu piesa „Zaleilah”, compusă de Costi Ioniţă.

Citeşte şi:

  • MANDINGA, PRIMELE CUVINTE după finala EUROVISION 2012
Comentarii